Imam eno'>o vprašanje. Trenutno'>o bi se rada sama lotila pekeo'>o'>o'>o'> torte. Razmišljala semo'> o čokoladnio'>o'>o'>o'> torti,o'>o'>o'>o'> torti Nutella, vendar sem ugotovila, da moj dragi ne mara kej preveč čokolade. Sem sicer velikokrat sodelovalapri pekio'>o'>o'>o'> torte, vendar tole bo'>o moj prvi samostojni podvig. Sicer sem se odločila zao'>o'>o'>o'> torto'>o z jogurtom, (ker je meni zelo'>o pri srcu) zraven bi dodala še sadje (kakšne breskve ali pa jagode). Po'>o bazi sem že iskala podoben recept, pa sem vedno'>o naletela na sadnoo'>o'>o'>o'> torto'>o alio'>o'>o'>o'> torto'>o s skuto'>o. Prosila bi za kakšen lažji recept, pa da je res dobra, da se mi ne bi kej podrlo'>o, ker bi so'>o'>o'>o'> torto'>o rada naredila mal vtisa.
Imam pa še eno'>o vprašanje glede okraševanja. Nameravala sem okrasitio'>o'>o'>o'> torto'>o s tičino'>o maso'>o, ali bi se to'>o sploh podalo'>o na too'>o'>o'>o'> torto'>o, ali je bolje uporabiti standart žele in koščki sadja s sladko'>o smetano'>o. In še če bi uporabila tičino'>o maso'>o, kaj bi bilo'>o dobro'>o dati pod maso'>o (stepeno'>o smetano'>o?)?
Hvala za pomoč punce in fantje in veliko'>o kuharskih užitkov
Bernarda85
Temo'>o je spremenil(a) Bernarda85 dne 14. apr 2007 09:37:40