16. apr 2007 10:28
E, Tanjar, vidim da si na hece, torej bo fankliščina zabavna...Pa saj se moj predlog lahko poveže s kvizom...glavno da ugibamo na otip...Mamamia mamamia
16. apr 2007 10:28
E, Tanjar, vidim da si na hece, torej bo fankliščina zabavna...Pa saj se moj predlog lahko poveže s kvizom...glavno da ugibamo na otip...Mamamia mamamia
16. apr 2007 17:21
Moja prijateljica iz gimnazijskih let, ki je bila doma v sosednji krajevni skupnosti, kjer je na mladinskem sestanku "ujela" tudi svojega moža, me je povabila na njuno " slovo", kot rečemo v teh krajih. Od tsite zabave mi je ostalo v spominu intenzivno spogladovanje domačih fantov z "uvoženimi" gostjami in pa še nekaj.
Domači fantje so odigrali prizor iz njihove domače gostilne pod naslovom " Kako pridejo K..... h Kovaču!" Skeč je opisoval prihod fantov iz sosednje krajevne skupnosti,ki svoje gostilne niso imeli, med obeme krajevnima skupnostima pa je hribovje, zato so se med sabo najbolj poznali predvsem iz gostilne. Druščina se je valjala od smeha. Karakterji in obnašanje posameznih likov so bili odlično prikazani. Prikazovali so fante iz naše KS , v tistem obdobju moje prijatelje.
Z druge zabave pa se spominjam predvsem cele množice lušnih in prav godnih fantov, ki jih je pripeljal ženin in so bili njegovi sodelavci. Seveda ni bilo dolgočasno.
Frina
17. apr 2007 14:57
Še za malo pomoči vas bi prosila: ker žal nimam pluskota (se kesam in bom to kmalu popravila) ne najdem še enega foruma, kjer je bilo pred kratkim govora še o igricah na dekliščini, prosim za pomoč TanjaR
17. apr 2007 16:14
Tanja si imela v mislih tole http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9849 upam da ti bo v pomoč... lp,
17. apr 2007 20:21
šivanje srčka na hlače; zaročenka se usede na sttol, čez kolena pa se ji uleže zaročenec,... na njegovo zadnjico se položi kos blaga , katerega mora ona prišiti na najegove hlače(samo hlače), kasneje pa se njena spretnost izkaže, ko mora bodoči soprog dokazati njeno spretnost in potegniti svoje hlače dol(ponavadi so zraven prišite tudi spodnjice),..... lahko pa tako izberete tri pare ki med seboj tekmujejo tudi časovno........ p.s. nagrade so dobrodošle,....(malenkosti iz 200 shopa) plopsa
18. apr 2007 9:30
hvala super ste TanjaRKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Pohorska gibanica