Večkrat sem v kakšnem avtu videla manjšo registrsko tablico(približno 20cmx5cm) z različnimi napisi (srečno 2007, Štajerka...). Mogoče kdo ve, kje delajo te tablice? Hvala za pomoč!
londonska rezina
Večkrat sem v kakšnem avtu videla manjšo registrsko tablico(približno 20cmx5cm) z različnimi napisi (srečno 2007, Štajerka...). Mogoče kdo ve, kje delajo te tablice? Hvala za pomoč!
londonska rezina
11. apr 2007 19:31
V City parku je ena štacunca ,kjer majo take in podobne zadevice.Na žalost ne vem kako je naslov . LP daša20
11. apr 2007 19:42
A pa naredijo napis po želji ?Daša, če se spomniš ime trgovine, sporoči. londonska rezina
11. apr 2007 20:07
Pa na Črnučah, v trafiki pri pošti jih prodajajo. Dolores
11. apr 2007 20:13
Mislim, da tudi v BTC v hali A v eni od trgovin z avtomaterialom. marelica
11. apr 2007 20:24
Hvala vsem! londonska rezina
12. apr 2007 9:34
Delamo jih pri nas v naši firmi KIG d.d., kjer tudi izdelujemo registrske tablice za avtomobile. PUJSI
12. apr 2007 9:45
V Mariboru jih imajo v nekdanji Skrinji, v cvetličarnah in še kje. Mamamia mamamia
12. apr 2007 10:23
Mamamia, kako to misliš nekdanji Skrinji? K
12. apr 2007 11:21
Te tablice smo včasih kupovali v trgovini na dvorišču Naskvoega dvorca, kjer je bila včasih Skrinja. Ta se je potem preselila v Gosposko, ob podhodu z Vetrinjske pa je tam trgovina z drugim imenom.
Sem pa te tablice videla šekje drugej, pa se ne spomnim. Moj tast ima doma eno z napisom Meni je mene včasih tako žal...
Mamamia
mamamia
12. apr 2007 19:36
Ravno danes sem bila v BTCju in sem pogledala ,kje jih imajo.V hali A v spodnji etaži,mal se tam pošpanciraj ,jih boš videla v izložbi.Sem pa celo potdo doma v glavi ponavljala ime trgovine ,evo sedaj pa ne vem. lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )