Mislim, da je nekaj na to temo že bilo napisanega, pa sedaj ne najdem, zato se obračam na vas, ker vem, da imate ogromno idej, večina tudi izkušenj.
Naša šestletnica bo v maju slavila rojstni dan-povabljenih bo cca 10 otrok starih od 4 do 7 let. Ker so se praznovanja doma pri starejši hčeri odlično obnesla (za njih, za naju z možem malce manj), si je letos zaželela, da bi tudi ona praznovala doma.
Pri starejšh otrocih ni problema z animacijo, tudi pice so vedno aktualne, tokrat pa imam kar malce težav, saj so lani animatorki kar kravžljali živce. Fantje so hoteli žogobrc, puncam se je zdelo to brezveze, ta reva pa se ni najbolje znašla, zato sem jaz priskočila na pomoč. Od naročenih pic so jih večino odnesli v smeti (v piceriji!).
Imate kakšne ideje glede prigrizkov-ene luštne žabice sem sicer našla na tej strani, vendar je večini malčkov zelenjava bavbav...tako da bodo bolj za vzorec. Pica kruhki prav tako.
Več glav več ve, zato so vse ideje so dobrodošle: tako glede hrane, pogrinjkov in dekoracije kot iger idr.
Hvala in lp
tabina