Glede na to, da imam težave in tri različne diagnoze (za iste težave !), potrebujem zares dobrega ginekologa. Mi lahko svetujete katerega ginekologa v Ljubljani ? Lahko pa je tudi v drugem kraju.
Hvala
Lili
lili A.
Glede na to, da imam težave in tri različne diagnoze (za iste težave !), potrebujem zares dobrega ginekologa. Mi lahko svetujete katerega ginekologa v Ljubljani ? Lahko pa je tudi v drugem kraju.
Hvala
Lili
lili A.
10. apr 2007 14:47
Odvisno kakšne so težave, probaj pri dr. Colja-Lovšin Branka, Linhartova , Ljubljana, tel. 01/434-05-10. Lep pozdrav in srečno. Zvončica
10. apr 2007 14:57
Jaz hodim k prof. dr. Živa Novak Antonič v Leonišče. Meni je zelo dobra zdravnice. JORDI
10. apr 2007 15:13
Mislim, da bi to bolj pasalo med zasebna sporočila, ker nekdo je za nekoga dober, za drugega pa slab. Drugače pa lahko za obe zgoraj navedeni moja mama potrdi, da sta dobri. Zdaj hodi v Plavo laguno, sicer privat, a mislim, da ima dr. Colja - Lovšinova tudi koncesijo, pri Novakovi je bilo vselej potrebno celo večnost čakati na termin, zato se je odločila za zamenjavo. Loni Makaroni
10. apr 2007 19:12
Zelo hvalijo tudi dr.Brtole,ki deluje v Ljubljani.
10. apr 2007 21:21
jaz imam tudi dr.Živo NOVAK res je zelo dobra ginekologinja, vendar me kljub temu še včasih pošlje k Dr.RAKARJU, ki tudi dela v LEONIŠČU-je zelo dober diagnostik in tudi osebnost. pat
11. apr 2007 9:25
Vsi ginekologi iz javnega sistema + koncesije so na www.zzzs.si To isto velja tudi za vse ostale zdravnike. Vendelina jr.
11. apr 2007 10:02
dr, Rakar v leonišču, dober zdravnik , preudaren. PUJSI
11. apr 2007 10:40
Zanima me kje je Leoniške oz. kako se pride do tja. Lp beki
11. apr 2007 10:51
Leonišče je stavba poleg ljubljanske porodnišnice, kjer imajo ambulante ginekologi JORDI
12. apr 2007 13:10
Dr. Colja-Lovšin za Bežigradom ne vzame nobenega novega pacienta, samo samoplačniško. Tudi na čakalno listo te nočejo vpisati. Sem v jeseni hotela hčerko k njej spravit, brez uspeha. Je pa res odlična zdravnica . Ko smo lani tako iskali, je bilo podobno pri vseh dobrih ginekologih. Samo samoplačniško. Razen v zdravstvenih domovih. zvezdica55Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Mango cheesecake brez peke