Lepo prosim,če ima kdo kakšne ideje;sodelavec bo imel zabavo za ves kolektiv,pa me ženske nismo ne vem kako seznanjene s potekom takšne zabave.Rade pa bi pripravile program ter ga presenetile.
Lp
tejka77
Lepo prosim,če ima kdo kakšne ideje;sodelavec bo imel zabavo za ves kolektiv,pa me ženske nismo ne vem kako seznanjene s potekom takšne zabave.Rade pa bi pripravile program ter ga presenetile.
Lp
tejka77
9. apr 2007 19:46
na fantovščinah načeloma sodelujejo samo fantje... tako da ne vem, če je ravno primerno, da dekleta organizirate program. Jaz bi predlagala, da imajo glavno nit v rokah ravno fantje... ve pa će ste že zraven... jim pa le pomagajte. Sicer je pa najbolj znana "fora" na fantovščinah ravno križanje ženina. Poleg pa lahko pripravite razne igre, v katerih glavno vlogo igra ženin. Za nagrado na koncu pa lahko najamete še striptizeto (to je zadnje čase zelo moderno). Še preden se usujete name... rekla sem striptizeto!!, ne prostitutko :))) MissLady
9. apr 2007 21:50
V našem kolektivu so trije fantje pa 40 žensk-fešta bo pa samo za našo firmo,tako da bomo verjetno imele glavno basedo ženske....Zanima me,kakšne igre? tejka77
19. apr 2007 9:00
Še enkrat jaz,ker se datum bliža,še enkrat obnavljam temo.Našla sem že ogromno idej za ženske-rabim pa bolj za našega trenutno še samskega moškega-kakšna igrica... tejka77Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira