14. maj 2007 9:46
Ali ima katera za podarit Mercatorjeve točke? Hvala vnaprej. Lep dan vsem alexis
14. maj 2007 9:46
Ali ima katera za podarit Mercatorjeve točke? Hvala vnaprej. Lep dan vsem alexis
14. maj 2007 10:25
Svilanitove brisače imam od nekdaj in moram rečt ,da so enkratne. Te, ki so sedaj v akciji so resnično bistveno ceneje (ena brisača 3 eur), redna cena enake kvalite (debeline) je 9 eur. Tako, da pri nas jih kar uspešno zbiramo.-nalepke in brisače. swarovski
14. maj 2007 11:42
Tako kot swarovski imam tudi sama izjemno dobre izkušnje s Svilanitovimi brisačami (pa tudi kopalnimi plašči). Res, da daš malo več, ampak traja leta in leta. Meni so Svilanitove brisače, ki sem jih pred 22 leti dobila za poročno darilo, zdržale skoraj 20 let. Pa ne zato, ker se ne bi umivali in bi jih šparali, ampak očitno zato, ker so dobre kakovosti. Jaz se pač ravnam po tistem, da nisem dovolj bogata, da bi poceni kupovala. In dam raje za svilanitovo brisačo kak evro več, kot pa za cenejšo robo pri kakšnem diskontnem tujcu kak evro manj.
Glede teh akcij pa - doslej sem si kupila le tisti komplet Tefalove posode pri Mercatorju pred dbema letoma ali kdaj je že bilo in to je bil eden mojih najboljših nakupov doslej. Zdaj me pa mikajo te brisače, te zbiramo pri nas doma skoraj tako kot kozarce....
Mamamia
mamamia
14. maj 2007 12:36
Tudi jaz imam vse brisače Svilanit. Kupim jih pa v njihovi trgovini v Kamniku in so bistveno cenejše. Večkrat se dobijo take z napako, čeprav jo sama ne opazim. Mercatorjevih pa še nisem kupila, vendar pridno zbiram nalepke. Je pa to tako, kot pri vseh drugih stvareh. Sama ne bi nikoli kupila oblek v Takko ali Clarku, pa imate verjetno drugi dobre izkušnje. K sreči je trgovin vseh vrst in za vse izbirčne kupce. Kaj bi pa bilo, če bi vsi kupovali le v eni trgovini ali nosili oblačila istega proizvajalca? Lep dan vsem, pa če imate Svilanitove brisače ali pa ne. limonca26
14. maj 2007 13:32
Jaz pa že imam dva kompleta teh brisač iz Mercatorjeve akcije. Brisače so kvalitetne, je tisti pravi debeli frotir, kot mora biti za brisačo. Tudi jaz sem bila najprej skeptična, sem mislila, da je frotir tanek, tega pa res ne maram. lep dan valči
14. maj 2007 13:34
Tudi prisegam na Svilanitove in sicer: prvič zato ker so kvalitetne, drugič ker so zelo lepih barv in ne nazadnje, ker so slovenske. Aki[pikapolonica]
14. maj 2007 14:12
Mene pa zanima če je katera vzela na merkatorjeve točke osebno tehnico in če je vredna tega denarja.
-pika
27. maj 2007 21:49
Če ima katera odveč mercatoreje nalepke se priporočam in že v naprej zahvaljujem. Pišite na zs. kfKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci