Zanima me, kje se kupijo "hostije" (oziroma nevem kako se temu reče) za tisk fotografij na torte?
Najlepša hvala za odgovore!
Lp
kaja6
Zanima me, kje se kupijo "hostije" (oziroma nevem kako se temu reče) za tisk fotografij na torte?
Najlepša hvala za odgovore!
Lp
kaja6
7. apr 2007 19:40
Če si iz Lj je to na Brnčičevi (obrtna cona) v trgovini Pekarne Vrhnika... lp, m
7. apr 2007 19:49
Samo sliko sabo prineseš pa ti jo takoj sprintajo. jade
7. apr 2007 22:12
Kolikšna pa je cena, da ti po tvoji sliki naredijo hostijo? Menda obstaja tudi možnost odtisa slike na marcipan. Kolikšna pa je cena takega podviga? Mijan
7. apr 2007 22:34
Cene ne vem. Jaz sem sliko dala delati pred 2 leti, pa ni bilo drago. Najbolje, da se pozanimaš po telefonu. Za marcipan pa še nisem slišala. jade
7. apr 2007 23:53
Približno 1400 SIT (torej 5-6 €) stane na hostijo. Slike tudi povečajo/zmanjšajo, če treba. Jaz sem dala eno izmed Nodi sličic, ki jih otroci zbirajo in je ven prišla A4 format slika. Evo je: http://atina.moj-album.com/album/6931449/?os=6 Za sliko na marcipanu pa tudi jaz nisem še slišala. Predvidevam pa, da je precej dražje. Atina
8. apr 2007 8:11
V Evrospinu na Fernetičuh (Italija) imajo hotije z Disneyevimi motivi, ampak le 6-8 različnih slikic. Cena pa je 1.90 EUR. Mijan
8. apr 2007 11:43
V Pekarni Vrhnika so ustrežljivi in fleksibilni :) Za nas iz periferije : pošlješ po mailu, prejmeš po povzetju. sibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Azijska solata s kozicami