Kje začnete likati moško srajco (Ovratnik, ali rokav, ali sprednji del... )?. Kako likate rokav - na rob ali ne? Kakšna so pravila tu?
Hobotka
Kje začnete likati moško srajco (Ovratnik, ali rokav, ali sprednji del... )?. Kako likate rokav - na rob ali ne? Kakšna so pravila tu?
Hobotka
7. apr 2007 14:33
če se mudi pol na rob drugače ne,... začnem pa pri ovratniku,potem ramena,rokavi in potem samo še obračaš srajco naprej po deski in likaš dokler ne zmanjka
7. apr 2007 14:34
jaz likam takole: ovratnik, manšete, zadnja stran, sprednji strani potem rokava brez roba. lp veverica cak
7. apr 2007 15:42
Manšete, ovratnik, ramena, rokavi (izključno brez roba) in potem en prvi del, hrbet in drugi prednji del
7. apr 2007 15:51
Ovratnik,prednji del, hrbet, drugi prednji del, rokavi-obvezno brez črte.Rokavi se ne likajo več na črto. Lp valči
7. apr 2007 18:55
Manšete, rokavi, en del sprednjega dela, hrbet, drugi del sprednjega dela, ramena, ovratnik. Rokave kar s črto - me prav figo briga, kakšna so zdaj pravila, glavno da je srajca zlikana in da nisem suženj likanja.
7. apr 2007 19:08
andrejka je napisal/a: |
Rokave kar s črto - me prav figo briga, kakšna so zdaj pravila, glavno da je srajca zlikana in da nisem suženj likanja. |
7. apr 2007 19:23
Ognjič, kje si
7. apr 2007 19:45
Gotovo lika srajce ,rimljanka....
7. apr 2007 20:13
Gogad midve sva si pa res podobne, tudi mene so tako učili, morda je to gorenjska navada:) imam pa enako srečo kot ti - moj niti polo srajic ne nosi, uf ga trese in duši:)imam tako samo občasne tastove, pa še te so bolj športne, sreča da nisem doma ostala - tam je vsak dan ena:) p
7. apr 2007 22:36
Najprej rokava, ovratnik, spredaj, zadaj, ramena.Rokave največkrat na rob, ker sin ni tako natančen. Če pa nimam za zlikat 1 meter cunj pa so rokavi brez gube. ham-njamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Hummus namaz
Caprese solata s popečenimi svaljki