Zdravniški pregled

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

tema odprta - 5. apr 2007 22:13 | ogledi: 3.253 | odgovori: 4

Lepo prosim, če bi mi kdo znal povedat koliko stane zdravniški pregled, katerega naj bi inšpekcija zahtevala od študentov, ki delajo v trgovini. Ker na naši fakulteti tega pregleda nismo imeli, si ga bom očitno mogla privoščit sama, pa me zanima ob koliko denarja bom spet :(

lp

Pitončica

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. apr 2007 22:27

Najbrž gre za živilski pregled, ki bi ga morali imeti vsi, ki delajo v trgovini in je enak za vse. Pokliči prvo amulanto az medicino dela in športa.

Iz izkušenj vem, da so cene skoraj enake.

Frina

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

5. apr 2007 22:39

Po resnici povedan nimam pojma za kak pregled gre. Rečeno je bilo da velja pečat iz indeksa, ker pa tega jaz nimam, so mi v naši pisarni rekli da nič ne stane, sam nevem če bo to držalo. Sej se bom jutr še mal pr poslovodkinji pozanimala. hvala lp Pitončica

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

5. apr 2007 23:05

Pitončica, če ste na faksu imeli zdravniški pregled moraš imeti žig na zadnji strani indeksa. Splošmi pregled za zaposlitev opravi samo medicina dela in stane okrog 20000 do 25000 sit. lep pozdrav reza

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

6. apr 2007 7:04

Živilski pregledi ne obstajajo več, ampak jih sedaj nadomešča Izjava o bolezenskih znakih zaposlenega, katero mora imeti podpisano vsak, ki dela z živili. To izjavo pokriva HACCP področje pri živilskih obratih. Priv priv

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti