26. avg 2007 13:15
Sem ti zasedla eno mesto 6.9. Sem se pa ravno danes prijavila še na potice proti koncu oktobra, saj ko sem opazila zasedenost septemberskih terminov sem ugotovila, da je bolje, da pohitim. Nena
26. avg 2007 13:15
Sem ti zasedla eno mesto 6.9. Sem se pa ravno danes prijavila še na potice proti koncu oktobra, saj ko sem opazila zasedenost septemberskih terminov sem ugotovila, da je bolje, da pohitim. Nena
26. avg 2007 14:38
Jaz grem tudi na okraševanje tort in pa še na minjončke - tudi enkrat v septembru - sem se za oboje prijavila že junija. Loni Makaroni
26. avg 2007 16:47
Jaz pa sem se včeraj prijavila na tečaj poročnega peciva za 7.9., razmišljam pa tudi o okraševanju tort- so dodali že 3. termin. ZIMA
26. avg 2007 18:24
Kje v ŠK.Loki je tečaj in kako se prijaviš ? Dipsi
26. avg 2007 19:12
Prijaviš še kar preko spletne strani, pod tečaji za gospodinje:
Loni Makaroni
4. sep 2007 14:53
Pridem na minjončke 19. sept. barbara9
9. sep 2007 18:17
Hm, jaz bi tudi šla, pa ne vem, če bo zneslo, ker mala še en more bit 3 ure brez hrane (brez joka, seveda;)... Ali katera ve, ali bojo minjoni še kdaj? V oktobru vem, da jih ni, me pa zanima, do kdaj bodo ti tečaji potekali - tiste, ki ste govorile z Goljatom, kako kmalu se misli on upokojiti (upam, da ne prekmalu - zame;), zanj pa da čim prej, seveda;) Veri
9. sep 2007 18:56
Baje že ima kupca, tako da je veliko vprašanje ali v novembru še bodo tečaji ali ne. Nena
9. sep 2007 19:28
Nič baje, ampak zagotovo, samo ne ve še točnega datuma, kdaj bo moral iti ven iz prostorov, odvisno, kdaj bo novi lastnik pričel s preurejanjem. Mojster Goljat ni bil 100procentno prepričan, če bo uspel izvesti že zdaj razpisane tečaje. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom