Čestitka
5. apr 2007 11:55
Zelo lepo! Tudi tebi lepe praznike. ham-njam
5. apr 2007 12:01
Iiiiiii, kako lepo. Hvala in lepe praznike, predvsem pa mirne, če ne uspe potica. Malčica
5. apr 2007 14:56
Srčkano. Zlasti tista z lisico. Sama sem sicer agnostični ateist, ki se malo eklektično spogleduje z budizmom - ampak v ekumenskem duhu poskušam najdi pozitivno sporočilo vsakega praznika. Tako na abstraktnem nivoju "vstajenja" prepoznam sporočilo, da ima vsak na nek način možnost, da še dobi tako-imenovano drugo priložnost. Da se malo očisti neke jeze, zamer, nesigurnosti in da ko odvrže ta balast, poskusi znova. Drugo priložnost, ki jo da sebi, drugo priložnost, ki jo da komu drugemu. Morda bo pa v drugo uspelo bolje, kot je bilo to prvič. Karkoli je pač bilo. Skratka, želim vsem, da v teh dnevih tudi kakšen trenutek razmišljamo o "drugih priložnostih". Vendelina jr.
5. apr 2007 18:55
Hvala,zelo lepo. Na vrtu cvet na veji ptica pomlad ne zamuja veselo poje-ALELUJA naj šunke pirhov bo obilo to moje velokonočno je voščilo Tebi in vsem na kulinariki goga
5. apr 2007 21:14
Res, res luštkano. Najbolj srčkani so piščančki. Lepe praznike želim vsem pa da bi uspele potice in pirhi, pa še šunka za zraven (kdor jo je, sevede). Buča buča
6. apr 2007 13:35
Voščim vsem praznike vesele, želim vam pogače bele, torte sladke in dehteče, pirhe rdeče ter mnogo sreče. Zvončica
6. apr 2007 13:55
Kako prisrčne so tele velikonočne figurice! Lepe praznike vsem in veliko uspeha pri peki potic in barvanju jajc! Veronika
6. apr 2007 16:41
Lepe praznike, obilo sreče, dobrih pirhov, potic, in šunke, pa kruha seveda reza
6. apr 2007 19:43
Lepe praznike vsem !!!
Jerneja USAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Lazanja iz palačink
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin