Težave z bencinsko kosilnico

begonija  

član od: 12.5.2006

sporočila: 44

tema odprta - 5. apr 2007 10:25 | ogledi: 4.071 | odgovori: 1

Pozdravljene!

Sicer je malo čudno, da se s tako temo obračam na kulinarično Slovenijo, ampak več glav več ve.

Dobila sem bencinsko kosilnico, ki super kosi in tako dalje; problem je samo v tem , da je sploh ne morem vžgat. Prejšnjo, ki je bila starejši model sploh ni bilo problema, pri tej pa moram vedno prosit mojega, da mi pomaga, pa še on se mora pošteno potrudit da vžge kosilnico. Ali je možno, da je kriva vrvica(zajla) za vžig, ker, ko jo potegnem ful zašpana.

Jaz pa bi rada kosila tudi takrat, ko sem sama doma.

begonija

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

5. apr 2007 11:11

Poskusi takole: vrvico enkrat počasi povleci do točke, na kateri se ustavi. Potem jo zelo počasi povleči do konca, spusti, nato pa na hitro potegni. Če ne vžge, večkrat na hitro potegni, ni treba močno povleči, važno je, da jo s prvim, počasnim vlečenjem deblokiraš. Imela sem prav takšne težave, pa mi je to metodo svetoval sosed in sedaj mi kosilnica lepo vžiga, tudi če je daljši čas ne uporabljam. nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 05. apr 2007 11:11:42

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti