6. sep 2019 21:59
Čestitam Pogačarju in Rogliču za osvojeno, trdo prigarano prvo in drugo mesto na Vuelti. Ponosna sem, da sem Slovenka.
Sporočilo je spremenil(a) malaga dne 6. sep 2019 22:12
6. sep 2019 21:59
Čestitam Pogačarju in Rogliču za osvojeno, trdo prigarano prvo in drugo mesto na Vuelti. Ponosna sem, da sem Slovenka.
Sporočilo je spremenil(a) malaga dne 6. sep 2019 22:12
7. sep 2019 13:45
Tudi jaz iskreno čestitam obema, še posebej Primozu Rogliču-Rogla, itak, naše gore list.
7. sep 2019 15:35
pa tudi nogometaši so bili včeraj dobri na igrišču. Bravo pa tudi za naša kolesarja.
10. sep 2019 12:57
Kaj smo zmagal včeri haha
14. sep 2019 18:22
PLATFORMA DE GREDOS – Veličastno, veličastno, veličastno! Slovenski kolesar bo prvič v zgodovini zmagal na eni najprestižnejših kolesarskih dirk na svetu - to je jasno po zadnji, 19. etapi na dirki po Španiji. Primož Roglič je namreč ubranil vse napade tekmecev ter ohranil rdečo majico vodilnega. Zadnji dan (nedelja) ga v Madridu čaka le še formalnost - 20. etapa, tako imenovana parada šampionov. Sredi španske prestolnice bo stopil na najvišjo stopničko Vuelte. Vir. Slovenske novice
Bravooooo, Rogla, bravooo, naše gore list
Se ze veselim sprejema v našem mestu, ki mu ga bo s spoštovanjem, zahvalo in v veselje priredil naš zupan, v imenu vseh, ki zivimo v naši občini in smo ponosni, zelo, zelo ponosni, da imamo takšnega super športnika in skromnega fanta.
Tadej Pogačar, ki je ugnal prav vse in prvi pripeljal v cilj ter tako vknjižil novo, tretjo, etapno zmago na dirki. Ubranil se je tudi pred Miguelom Angelom Lopezom ter bo dirko končal v beli majici najboljšega mladega kolesarja. Poleg tega bo prestižno dirko v Madridu končal na tretji stopničk.
14. sep 2019 18:58
Bravo naši športniki!!!
14. sep 2019 20:08
Na odbojakrje ne pozabite.
14. sep 2019 20:14
Pri nas bo zanimivo, zet Finec.
14. sep 2019 22:51
Bravo. Odbojkaši in kolesarja. Tako majhen narod smo, imamo pa tako dobre športnike.
16. sep 2019 20:47
Odbojkaši bravo! in vsi ostali, da ne govorimo o plezanju, Janja Garnbret je prava mojstrica.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Palačinke z gobami in ajdovo kašo