28. feb 2016 20:35
Katera država pa še žanje takšne uspehe s tako malo prebivalci!?
mopsika
28. feb 2016 20:35
Katera država pa še žanje takšne uspehe s tako malo prebivalci!?
mopsika
29. feb 2016 12:45
Ajoj, ko prsti delajo hitreje od možganov, pa še par drugih strani zraven odprtih.... Saj poanta je pa razumljiva, a ne?
marjja
18. mar 2016 18:10
Ponovno dvojna slovenske zmaga, čista poezija, bravoooooo
mopsika
18. mar 2016 19:06
No, dvojna slovenska zmaga tudi ni pravilno, če smo natančni. V tem primeru bi oba imela isto število točk in bi si delila 1. mesto. Ravno sem slišala isto na TV. Tako sta pa 1. in 2. mesto dosegla tekmovalca iz Slovenje.
Kar pa niti ni tako pomembno, glavno, da so uspehiiiiiii!!!!
marjja
18. mar 2016 19:09
Isto ali enako število točk? Nisem najbolj doma v slovenščini.
mamamia
18. mar 2016 20:15
Mene je pa danes navdušil PP s svojim veseljem nad Robijevo zmago. Res je velik športnik, klobuk dol! Je že res, da ga ne more nihče več ogroziti, a dandanašnji to ni ravno pogosta praksa, da se ljudje veselijo uspehov drugih.
naor
18. mar 2016 21:36
O kako si pa tole lepo napisala nisem jaz ravno ena jokica, me je pa tu mal , sem morala robček poiskat, da sem solzice skrila, čeprav sem komaj, nadvse razpoložena prišla domov iz ene upokojenske zabave...bravo naor si...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
18. mar 2016 21:54
naor je napisal/a: |
Mene je pa danes navdušil PP s svojim veseljem nad Robijevo zmago. Res je velik športnik, klobuk dol! Je že res, da ga ne more nihče več ogroziti, a dandanašnji to ni ravno pogosta praksa, da se ljudje veselijo uspehov drugih.
|
Jaz pa mu salutiram še za sodelovanje pri projektu Botrstvo, kjer so danes na dražbi njegovih smuči na Valu 202 zbrali rekordnih €45.000.- V mojih očeh, in verjamem da v očeh še mnogih, izjemen mlad človek.
svenska
19. mar 2016 11:52
BRAVO!!!! bravo, bravo..... naši izjemni fantje, še dober, da sem tole preživela.....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom