N vse vas se obračam z vprašanjem, da mi pomagate , kje bi ugodno kupila material za izdelavo belih zaves s čipko, ter dekorativno blago. Priporočena je lokacija od Ljubljanje do Celja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Petra.
priv
N vse vas se obračam z vprašanjem, da mi pomagate , kje bi ugodno kupila material za izdelavo belih zaves s čipko, ter dekorativno blago. Priporočena je lokacija od Ljubljanje do Celja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Petra.
priv
4. apr 2007 12:11
Stric gugl ti v 0,16 sekunde najde 157 zadetkov na ključni besedi "izdelava zaves". Vendelina jr.
4. apr 2007 14:01
V trgovinah Metra imajo zelo poceni blago, zavese pridejo po caa. 4 eur meter. http://www.bematrade.si/ Tu dobiš naslove njihovih trgovin. matilda
4. apr 2007 17:25
Vendelina jr. je napisal/a: |
Stric gugl ti v 0,16 sekunde najde 157 zadetkov na ključni besedi "izdelava zaves". Vendelina jr. |
Seveda, izdelovalec zaves ti bo zelo ugodno prodal material, da si boš sama sešila zavese. Tako, kot ti bo vodovodni inštalater spucal sekret ( http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9742 ).
Vendelina, včasih si pa res tako pametna, da prekosiš samo sebe!
LP, V.
4. apr 2007 17:47
VilmaS
Jaz sem pred parimi leti kupila blago za zavese v Bau...neki (ne vem ali bauhaus ali baumax - nikakor jih ne ločim), pa v Obiju se mi zdi, da sem jih videla. Res pa je, da sem kupila tako bolj "navadno" blago, ker ne maram čipk.
jade
4. apr 2007 21:47
Priv jaz ti lahko edino priporočam gospo za šivanje. Nam jih je za celo hišo sešila, dela v Velani drugač. Je pa iz našega kraja, tako da če želiš mi javi biba
4. apr 2007 23:10
Priv, jaz sem blago za zavese kupila v Velani v Celju(planet Tuš) Imajo veliko izbiro in niso predragi(vsaj kar sem jaz primerjala) ela
5. apr 2007 5:53
Kemoplast Šentjur (10 min dalje od Celja, ob glavni cesti). Velika izbira solidne cene. Vse zavese za hišo sem kupila tam (čipke, dekorativni stranski del, karnise...), sešila pa sama. Na začetku sem brskala po trgovinah, nazadnje pa ugotovila, da so vse videno imeli tudi tam, zato grem zdaj, če še kaj iščem direkt v Kemoplast. lp, Robida
5. apr 2007 6:51
Priv napisala sem ti zasebno pošto. Sporočilo je spremenil(a) klavdijaF dne 05. apr 2007 06:52:47
5. apr 2007 7:01
V Murski Soboti imamo privatnika, ki šiva posteljino in zavese. Zaves ima zelo pestro izbiro in niti niso zelo drage. Zašije ti po tvojem okusu in željah. Najbolj važno pa je, da ima zavese za vse okuse , tudi več vrst krasnih belih z različnimi čipkami. Kyara
5. apr 2007 7:35
Drage kulinarike! Hvala lepa za vse odgovore in pomoč, da bom lažje izvedla zastavljeni cilj. Se pripročam še kdaj, Priv. privKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Špageti karbonara