Pojasnilo zakaj ni nagradne igre!

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

2. mar 2002 19:25

Henri, zakaj? Ali si direktor Pošte? Direktor Pošte je tisti, ki bi jo moral refondirati! Sicer sem pa danes poslal pismo na Pošto in link na to temo. Pričakujem, da se bodo odgovorni kmalu javili na tem mestu Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

10. mar 2002 18:07

Pozno prihajam. Oprosti Jernej! Pozabil sem na mojo obljubo oz. na igro Pravzaprav nikakor nisem doumel, in se vedno ne razumen, da igre ni, ce nagrade zamujajo , in sem si zamislil: jaz refondiram steklenico, ti zaradi te moje obljube objavis takoj igro in vsi bi bili srecni. Tudi direktor Poste, saj se mu nebi mudilo! Kar se mene tice naj da ostavko in gre brisat prah po morju. Lep pozdrav vsem Henri

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

11. mar 2002 8:40

Henri, Jerneja nekaj dni ne bo, pa ti bo kasneje odgovoril. Hvala za prijaznost! Z odgovornimi pa ..ostro! pozdrav

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. mar 2002 23:52

Nagradna igra sedaj bo, ker je Pošta razbila le eno steklenico od treh. Seveda nismo dobili ne opravičila, ne ničesar drugega... Dejali smo, da smoo lahko veseli, da sta dve celi... Nimam komentarja... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Darka  

član od: 28.9.2001

sporočila: 37

15. mar 2002 11:35

Zadeva: Pošta. Pri njih velja slogan "nemogoče je mogoče". Kam so šli le-ti (Celjski) se pa ve. Meni so sploh izgubili pošiljko za Ameriko, in sploh niso odgovorili na kar nekaj mojih intervencij. Nakar bi morala narediti vlogo, da bi povrnili poštnino!!! Brez veze se je z njimi sploh pregovarjati! Lep vikend vsem! Darka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti