4. apr 2007 19:31
No bom pa še jst mal napisala :) delam na blagajni v Müllerju (brez reklame :) ) in ne boste vrjeli kaj use doživiš, če ljudem daješ brezplčane vrečke :( če dam velko, bi ona raj 2 manjše, ko ugotovi, da ne gre u sve hoče še tretjo. če dam 2 manjši - ker ma same majhne stvari, bi ona raj eno večjo če kupi samo plenice ali wc papir uprašam če bo vrečko, pa reče ne, pa ko že gre od blagajne se premisli, pa reče, pa mi jo dajte da ne govorim o tem, da vsake tolk časa pride en k bi pa raj meu škatlo, ker vrečke niso okolju prijazne ... sploh ne bi omenjala tiste ki so kupili tudi kaj čistil, mu/ji morm dt tolk vrečk, da da usako stvar posebi. pa še bi loh pisala ....... me zanima kako se taki ljudje obnašajo v šparu in drugih trgovinah, kjer morjo vreške plačat, pa sam ene velikosti so (mi mamo 4 velikosti) Z zlaganjem je pa pri nas tako. Pred časom (ko jaz še nisem delala) se je dogajalo, da so blagajničarke zlagale kupcem v vrečke, pa se je dogajalo da so se le ti vračali in trdili, da jim prodajalka take in drugačne kreme, ki stane tudi po 200, 300, 400 €, ni dala v vrečko. Seveda, ji je potrebno dati novo kremo in blagajničarka krije minus. Iz tega razloga so se vodstveni odločili, da ne bomo več zlagali v vrečke. seveda so izjeme, če me kdo prosi mu zložim. To so ponavadi mamice z otroki v naročju in brez vozička, ali pa starejši ljudje. lp Pitončica