1. apr 2007 17:09
Frina: Morda je isti kapitalist... Ta teden so zgleda v pohodu! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
1. apr 2007 17:09
Frina: Morda je isti kapitalist... Ta teden so zgleda v pohodu! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
1. apr 2007 17:14
Loni!
Loni!
Loni!
JAO SEDMICA, KDAJ SE VIDMO?
Matjaž
1. apr 2007 17:25
jernej je napisal/a: |
Jerneja: Vašega gospoda predsednika iskreno cenim, saj je za vaš narod naredil kar največ dobrega v korist vseh. Pišem pa se ne tako kot on, ne Jernej (Politika press) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
1. apr 2007 17:29
Ja, nič se bat to je 1. april in nič druzga. Jutri bo pa spet vse OK. Boste videli !!!!!!!!!!!! Buča buča
1. apr 2007 17:38
Ha, ha, Jernej, mi ne rečejo zaman doma, da imam sokolje oko in mi ne morejo nič preobrniti tudi za 8 minut ne. Sicer se pa debata dobro razvija čisto v korist današnjega dne. Da bi pa Kul Slo prodal, je pa tudi čisto možno, saj tukaj spodaj lepo piše: Jernej Pečjak, s.p. Vse pravice pridržane! Pa smo tam! rdecapesa
1. apr 2007 17:39
Jernej ne se hecat , nekateri imamo slab srce. miia
1. apr 2007 17:57
Jernej, a bi rad kakega pluska izgubil?? Mene bo kap, če je vse to res. Julija
1. apr 2007 18:12
Zakaj se bojite velikih kapitalistov, saj to je danes mera uspeha. Še srečanja boste imeli brezplačna, le majico z njihovim logotom boste imeli na sebi in zapeli njihovo himno pa bo jedače in pijače dovolj in zastonj. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
1. apr 2007 18:17
Ne me hecat, ne morem verjet. Komaj čakam, da bo 2. april, da vidim kaj je res in kaj ne. drejki
1. apr 2007 18:26
Ja packa, žal, tudi to gre zraven. Ampak take stvari se danes požre, a ne? Saj bodo imeli svoje snemalce in vam bodo potem z 10% popustom prodali profi filmček. Saj tako se pa veliko ljudi razburja, da je plusek plačljiv, pa spet ni OK. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Gnetemo, pečemo in jih že jemo