28. mar 2007 14:16
Escada je napisal: " Lepinje sem kupil v Mečkatorju, ker se...". Smo se takooo nasmejali doma. Pa da ne bo kakšne zamere!!! Je tako lušten lapsus (ali pa si hotel kaj povedati

28. mar 2007 14:16
Escada je napisal: " Lepinje sem kupil v Mečkatorju, ker se...". Smo se takooo nasmejali doma. Pa da ne bo kakšne zamere!!! Je tako lušten lapsus (ali pa si hotel kaj povedati
28. mar 2007 15:08
Meni pa lepinja, ki jo kupim, ne odtehta tistega pravega kruha za kebab ali pa celo jufke. Po kebab si gremo vedno k istemu "turku" in toje ena od tistih reči, ki si je doma nikdar ne delam sama. Meni to ni to. Mamamia mamamia
28. mar 2007 15:23
Hvala escada za link. Kar ne morem nehat gledati receptov. Zraven pa sta še linka za stran o modi in stran za ženske. Imamo tudi Slovenci kaj podobnega?
28. mar 2007 15:59
Ma ,ta kebab v življenju še nisem jedla ,dejte povedat ali je res tako dober in kakšnega naj si vzamem za prvo poskušnjo. lp goga
28. mar 2007 16:03
AVA je napisal/a: |
Escada je napisal: " Lepinje sem kupil v Mečkatorju, ker se...". Smo se takooo nasmejali doma. Pa da ne bo kakšne zamere!!! Je tako lušten lapsus (ali pa si hotel kaj povedati ![]() ![]() |
28. mar 2007 16:04
Meni je kebab superca. Vzamem mešanico, pol teletine pol piščančjega mesa, pa zraven veliko zelenjave (zelje - belo in rdeče, zelena soalta, čebula; paradižnika ne jem, odrečem se tudi omaka, ker jih ne smem). Zdaj mi kar sline tečejo....Mamamia mamamia
28. mar 2007 16:15
mamamia je napisal/a: |
Meni je kebab superca. Vzamem mešanico, pol teletine pol piščančjega mesa, pa zraven veliko zelenjave (zelje - belo in rdeče, zelena soalta, čebula; paradižnika ne jem, odrečem se tudi omaka, ker jih ne smem). Zdaj mi kar sline tečejo....Mamamia mamamia |
28. mar 2007 16:31
No, zadnjič ko sva bila v Sofri, je žena poleg vsega ostalega kar sva pojedla ( vrh glave preveč) si je naročila Tufahijo....cel čas sem razmišljal , kje sem to videl, prebral...in ko pridem domov grem seveda iskat..in bingo, najdem videorecept,,,Ble so v Sofri popolnoma enako pripravljene ( vsaj mislim) izgled pa itak...pa full dobro...včasih si peciv, tort že navelčan in je tole prava osvežitev. No smo šli kupit prec tisto "orodje" ki ga uporablja za izkoščičevanje jabolk...ker brez tega , to si velja zapomnit
28. mar 2007 17:17
Dala zadevo med favorite. Slovenskega ekvivalenta temule linku ni. Gor so posnetki kuhanja, ki poteka v jutranjem TV programu HTV, na slo-nacionalki jim pa ideja presnemavanja na sajt ni potegnila. Saj po eni strani je čisto ok, ker g. Veronika ravno ne bi gledala še enkrat....:))) . Po drugi strani pa: tudi tako bi lahko slo-nacionalka tržila svoj program. Mimogrede: javni zavod RTVSLO že več let dela izgubo, po drugi strani pa javni zavod HRT dela plus že več let...... Meni je žal mladine, ki ne razume hrvaščine, srbščine - na žalost potem tudi ne razumejo vrste štosov. Se pa bojim, da en del mladine tudi s sloveščino bolj slabo stoji. Vendelina jr.
28. mar 2007 18:31
super stran, hvala. Je prav zanimivo videt kako drugi delajo npr. sacher torto. Pa še kakšen namig dobiš kakšen pripomoček bi blo fajn kupit.. LP ScorpyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Svedri s parmezanovo kremo
Lazanja v slow cookerju