27. mar 2007 21:39
ja to je res hecno, tudi jaz sem takoj vedela, da gre za Vangelisa, čeprav komada nisem slišala, ker ga vedno vrtijo, ob športu in kakšnih zmagah. Pa tudi ostali njegovi komadi se neprestano vrtijo po Tv-ju. magnolija
27. mar 2007 21:39
ja to je res hecno, tudi jaz sem takoj vedela, da gre za Vangelisa, čeprav komada nisem slišala, ker ga vedno vrtijo, ob športu in kakšnih zmagah. Pa tudi ostali njegovi komadi se neprestano vrtijo po Tv-ju. magnolija
28. mar 2007 11:07
Ja, če predolgo tolčeš na R, je eden preveč. Sem pogledala na Jernejin link in sem zazijala, ko sem videla, kdo je bil pri filmu vajenec na produkciji....Dodi Al-Fayed! Zadnji boyfriend od princese Diane. Zdaj bom čekirala še kakšen filomfilski sajt. Vendelina jr.
28. mar 2007 12:51
O ja, mene tudi spominja na Nykänenov rekordni polet, vedno in povsod. Hvala za naslov, sem zelo hvaležna. KozmejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Kremna cvetačna juha