Mene pa zanima, če kdo od vas pozna Tartufato - proizvod Zigante tartufi iz Buj.
Sama tartufov niti česarkoli iz njih še nisem jedla, pa me zelo zanimajo vaše izkušnje oziroma menja.
Lep dan vsem skupaj
rrr
Mene pa zanima, če kdo od vas pozna Tartufato - proizvod Zigante tartufi iz Buj.
Sama tartufov niti česarkoli iz njih še nisem jedla, pa me zelo zanimajo vaše izkušnje oziroma menja.
Lep dan vsem skupaj
rrr
27. mar 2007 14:53
Pri nas so večkrat na "sporedu" tartufi oz. tartufata (pasta z dodatkom tartufov). Ker smo ljubitelji testenin jih največkrat kombiniramo z različnimi testeninami. Odlično se podajo tudi k mesu (biftek, piščanec). Mož si včasih pasto namaže na kruh Nam so odlični ti pa jih moraš enostavno probat. V bazi boš najdla nekaj receptov, mislim pa tudi, da smo se pred časom že pogovarjali o tem. LP K Karmina
27. mar 2007 17:13
Ali pa, sedaj je v Istri prav lepo - naredi en družinski izlet v bujštino, tam znajo čuda narediti iz tartufov. Vendelina jr.
27. mar 2007 17:15
Nisem poseben ljubitelj tartufov, ker mi je navadno okus premočan. Tartufato od Ziganteja sem poskusila enkrat - malo razredčila s sladko smetano in pogreto polila po testeninah, pa smo si vsi oblizovali prste. Poskusiti ni greh! JasnaV
27. mar 2007 20:05
JasnaV je napisal/a: |
Nisem poseben ljubitelj tartufov, ker mi je navadno okus premočan. Tartufato od Ziganteja sem poskusila enkrat - malo razredčila s sladko smetano in pogreto polila po testeninah, pa smo si vsi oblizovali prste. Poskusiti ni greh! [ponevnaglavi] JasnaV |
27. mar 2007 21:31
Ojla Giorgio,
moj mož je tartufato kupil v Mercator hipermarketu v Šiški, kjer ima podjetje Zigante svojo polico, veliko pa lahko prebereš na tej internetni stranihttp://www.zigantetartufi.com/novo/index.php
Čao
rrr
27. mar 2007 23:23
Ja, tudi jaz sem jo našla v Mercatorju - v Ljubljani in v Kopru. JasnaVKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi