Homeopatija

tanya017  

član od: 16.2.2007

sporočila: 216

tema odprta - 23. mar 2007 10:40 | ogledi: 2.791 | odgovori: 11

Moja nečakinja je stara pet let in ima grozne probleme z ekcemom.Pojavlja se ji po vsem telesu in to se je začelo že kmalu po rojstvu.Zdravniki so ji predpisali že nešteto krem in raznih zdravil,pa vse brez uspeha.Nekdo je punčkini mami svetoval zdravljenje s homeopatijo pri zdravilcu,ki deluje v Ljubljani in se imenuje Dragomir Nikolić.Zanima me,če je kdo od vas že bil pri tem zdravilcu in ali je res uredu.V naprej hvala za odgovor.

Tanja

tanya017

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

23. mar 2007 14:28

Tega ne poznam, vem pa, da se s homeopatijo ukvarja dr. Kajumov in  da je pri alergijah kar precej uspešen. Kje zdaj ordinira, ne vem, nekje sem brala, da  v Murglah. Verjetno bi iskalnik vrgel ven naslov.

LP

NiNcHiKa  

član od: 2.6.2006

sporočila: 54

23. mar 2007 15:35

poznam nekaj ljudi, ki je hodilo k njemu in ni storil drugega kot jih samo zavajal glede zdravljenja in so mu samo drago plačevali. tako da vam svetujem koga drugega. poznam pa eno zelo uspešno iz celja. če želite podrobnosti pišite na zs. NiNcHiKa

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

23. mar 2007 16:09

Tudi jaz poznam homeopatinjo, tel.št. vam bom poslala po ZP. tilenboc

Maja Z  

član od: 20.8.2004

sporočila: 91

23. mar 2007 19:17

Tilenboc, ali mi lahko še meni pošlješ številko od homeopata lp Maja Maja

tanya017  

član od: 16.2.2007

sporočila: 216

23. mar 2007 19:32

Hvala za vaše odgovore.Tilenboc,hvala za številko.Sporoči mi prosim,ko boš probala ali bo kaj pomagalo.Če ima še kdo kako izkušnjo,vsi nasveti so dobrodošli. Tanja tanya017

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

23. mar 2007 21:05

Maja, sem ti poslala tel. številko. Pozabila pa sem povedati,da se na prvi pregled čaka najmanj en mesec. tilenboc

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

24. mar 2007 1:46

Če ti ni predaleč v Zagreb, je tam priznani homeopat, ki je tudi zelo uspešen, v primerjavi z našimi pa tudi izredno poceni.Na vrsto prideš kar hitro, zdravila pa potem dobiš z receptom v Sloveniji. Če te zanima, mi piši na ZP. ZIMA

temba  

član od: 7.10.2006

sporočila: 92

24. mar 2007 8:40

Na žalost Ti ne morem psoredovati nobenega naslova, ker je homeopat, ki je pomagal meni (dr. Hribernik iz Preddvora) umrl. Lahko pa ti povem, da sem tudi sama imela kožno bolezen, ki so jo diagnotsticirali (razni zdravniki, iz bolnišnice in privatni specialsiti) najprej za glivice, nato za ekcem potem za dermatitis, vmes sem jemala mnogo zdravil (ki vplivajo tudi na jetra itd.) poskusila ničkoliko raznih mazil, pristala na dermatološki kliniki, pa ni nič pomagalo. Kot rečeno, mi je zadevo pomagal odpravit homeopat, trajalo pa je gotovo več kot pol leta. Glede na moje izkušnje ti priporočam, da za nečakinjo poiščete kakšnega dobrega homeopta. Želim Ti, da bolezen uspešno odpravite. Pozdrav Temba temba

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

24. mar 2007 8:48

Ninčika, ne moreš  kar na splošno trdit, da je Kajumov zanič. Pred caa 10 leti sem k njemu vozila hčerko in ji je lepo pomagal. Med pregledom sem imela priliko govoriti z ostalimi pacienti v čakalnici in so ga zelo hvalili. Najbolj se mi je vtisnila v spomin gospa, katera je povedala, da je imela tako hudo alergijo, da je morala večkrat v bolnico, odkar pa je obiskovala njega, se je stanje za 90% izboljšalo.

Poceni pa ni, on od tega živi,saj tudi, če gremo k zdravniku na samoplačniški pregled je cena zasoljena. Poznam kar nekaj samooklicanih zdravilcev, takih in drugačnih, ne bom rekla, da neuspešnih in ravno tako računajo, eni več, drugi manj.

LP

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

27. mar 2007 1:44

Zelo se strinjam z Lijano. O dr. Kajumovu vse najboljše. In nikakor ne zavaja. Po pregledu pove, ali bo lahko zdravil ali ne. Če vidi, da ne bo mogel pomagati, pacienta niti ne začne zdraviti, tako da NiNcHika, to kar trdiš, ni res. Ima svojo spletno stran. Cene sicer niso napisane, se jih pa lahko izve na tel.številki, ki je objavljena. Lp lili A.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti