Ne uvrščam se ravno'>o med najbolj izkušene "cukrpekarce", zato'>o prosim vse bolj izkušene za pomoč. Navadno'>o pripravljam kakšne skutineo'>o'>o'>o'> torte, ki mi grejo'>o kar dobro'>o izpod rok, zadnjič pa sem pripravljala črni gozdiček, za nadev pa sem uporabila rastlinsko'>o smetano'>o.o'>o'>o'>o'> Torta je bila narejena dan v naprej, izgledala fantastično'>o, okus pa veliko'>o razočaranje. Smetana je bila povsem trda in kar nekako'>o drobljiva. Povedano'>o preprosto'>o; nekako'>o se je valjala po'>o ustih in ni bila nič kaj kremasta kot navadna smetana. Navadne smetane se nekoliko'>o bojim, da ne bi bila dovolj trdna. Danes bi morala za jutri pripraviti čokoladnoo'>o'>o'>o'> torto'>o in doživljam prave paranoje. Zdi se mi, da sem se z rastlinsko'>o smetano'>o nekoliko'>o skregala, saj ne bi želela, da bi se ponovila ista zgodba kot pri črnem gozdičku. Recept pravi, da naj v vročo'>o smetano'>o nadrobim čokolado'>o in jo'>o pustim nestepeno'>o stati čez noč. Res ne bi delovalo'>o, če bi kremo'>o pripravila že danes? (Nekako'>o bi rada bila prepričana že danes, da jeo'>o'>o'>o'> torta ok, ker bi tik pred zdajci jutri težko'>o kupila kulturnoo'>o'>o'>o'> torto'>o). Bi katera vedela, kaj je šlo'>o narobe pri rastlinski smetani ali pač takšna je?Je mogoče problem v tem, dao'>o'>o'>o'> torta ne bi smela stati preko'>o noči? Kaj menite? Vsak nasvet bo'>o zelo'>o dobrodošel! Hvala!
fresh