ker ne vem niti približnega naslova.
To sem sladico sem že delala in jezelo dobro. Se ne peče. Je iz piškotov, potem iz smetane ali pa skute in jagodičja. Lahko, da iz enega ali več. Dela se kot kak tiramisu.
Ali kdo ve?
katti
ker ne vem niti približnega naslova.
To sem sladico sem že delala in jezelo dobro. Se ne peče. Je iz piškotov, potem iz smetane ali pa skute in jagodičja. Lahko, da iz enega ali več. Dela se kot kak tiramisu.
Ali kdo ve?
katti
20. mar 2007 21:29
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8356 ta zadeva se ne peče in je podobna temu kar iščeš lp Pitončica
20. mar 2007 21:37
Ja ja, tole bo to. Hvala obema. V mislih sem imela to malinovo, tisto drugo bom pa tud enkart probala. Hvala, BILI STA EKSPRESNI. katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 20. mar 2007 21:38:35
22. mar 2007 10:20
Tudi jaz imam težavo. Imela sem recept za pecivo v katerem se puding kuha z gostim jagodnim sokom namesto mleka. Ta masa pride med dva biskvita. Če je še kaj drugega se ne spomnim, vem le to s pudingom. Ima mogoče kdo idejo kje najti recept, oz. ga ima sam? Lepo prosim za pomoč in najlepša hvala. LP mala_e
22. mar 2007 11:19
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6127 tudi v tem mojem receptu se puding skuha v soku sadja- višenj. Upam da sem ti pomagala Pitončica
23. mar 2007 9:48
Pitončica in terlikar 1: hvala za pomoč. Recept Pitončice je dokaj podoben, zato ga bomo kar uporabili. Lp mala_e
23. mar 2007 15:58
Ne spada čisto sem, a je podobno - da ne odpiram nove teme: Kako se najhitreje najde recept, če vem številko recepta?
26. mar 2007 9:37
rdkapica je napisal/a: |
Kako se najhitreje najde recept, če vem številko recepta? |
26. mar 2007 9:55
Takole je na podobno vprašanje odgovoril Bojan
jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Bananin puding z vanilijevimi rogljički