20. mar 2007 13:25
strelka je napisal/a: |
Jaz imam iz Sofre same slabe izkušnje in naju ne bodo več videli tam. Žal k ostali temi ne morem prispevati več. strelka |
20. mar 2007 13:25
strelka je napisal/a: |
Jaz imam iz Sofre same slabe izkušnje in naju ne bodo več videli tam. Žal k ostali temi ne morem prispevati več. strelka |
20. mar 2007 13:28
za moje pojme je v ljubljani najboljši keršić; čad se je pa zadnje čase precej skvaril in sem precej razočaran nad industrijskim okusom hrane (predvsem prebranca!), tako da se ga izogibam Drejček
20. mar 2007 13:53
No jaz pa predlagam Joštov Hram Podnart-gorenjska.
Dober prebranac, kajmak, lepinje, vešalice, pleskavice, leskovački uštipak, šopska, pečene paprike,....
ANJA
20. mar 2007 14:09
drejcek je napisal/a: |
za moje pojme je v ljubljani najboljši keršić; čad se je pa zadnje čase precej skvaril in sem precej razočaran nad industrijskim okusom hrane (predvsem prebranca!), tako da se ga izogibam Drejček |
20. mar 2007 14:17
Proti Čadu (slabe izkušnje nekajkrat), ZELO ZA Dubočico. Živi
20. mar 2007 15:16
mamamia je napisal/a: |
Ker pa v Sloveniji obstaja še nekaj drugih krajev razen Ljubljane, sporočam, da je odlična srbska hrana v Mariboru v Grilu Gala na Lentu, pa pri Zlatem levu blizu nekdanje tržnice (ob Koroški cesti), v Slovenski Bistrici je pa Gašperjev hram (ime sicer ne spominja na srbsko hrano, a za štedilnikom se smuka kuhar iz Leskovca). Mamamia mamamia |
20. mar 2007 16:10
As ti boga, tok ste me razdražl, da bom moru prou skočit na "pet u pola" v čevapđinico v Rdeči hiši (Krakovski nasip), ki sem jo prej pozabil omeniti. Je pa res, da je tam ponudba zelo okrnjena, ampak tja se gre tako in tako samo na čevape in suđukice v pol lepinje, s kajmakom. Je pa vsaj to vrhunsko dobro... auachiuaua
20. mar 2007 16:13
eh, avačivava, a ne bi šli raje v Sarajevo? Nazadnje sem tam uživala v čevapih, krompiruši in bureku, pa sirnici, jasno, konec oktobra, začetek novembra....Pa teletina v saću. sem že v nizkem štartu...
Escada, zame ja pa Gala na prvem mestu, ampak Zalti lev seveda tudi znese...Mamamia
mamamia
20. mar 2007 17:03
Mamamia, za Gala žar se ti pridružujem, v Zlatega leva pa me bodo bolj težko še kdaj dobili. A v Orientu pa še nisi bila????? Na drugi strani Lenta, ko je znak od BMW-ja. Imajo tudi kuharja iz Leskovca. Malo je srbskega, malo bosanskega. Hitro probat, samo rezervirat, ker imajo nekako na 14 dni živo glasbo in je ful polno. Hrana pa...... jass
20. mar 2007 17:11
Meni se kar obrača, ko pomislim na Portal. 3 dni nisem vstala iz postelje. SuziKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Pirini svaljki s pršutom