16. nov 2010 17:47
Ma joj no, a sem kej rekla proti svobodi govora? Nič.
Rekla sem, da si predstavljam Kulinarika Sister in da bi bil to šele šou!
Zase mislim, da svobode govora ne bi 100% izkoristila, če bi bilo v špilu tistih 150 jurjev evrov
Takole tukaj pa lohk nakladam kar čem, nihče me ne vidi, nihče me ne sliši..
O zaprtih pod eno streho je pa že nekdo nekaj z naslovom Zaprta vrata napisal. V BB so vrata zaprta, tukaj na Kulinariki pa niso. In se lahko umaknem, kadar hočem.
Če bi bila prisiljena z nekaterimi s teh forumov skupaj stanovati, jesti, se slačiti in oblačiti in grgrati vodo po umivanju zob, zganjati taktiko.... ne vem, no
Gledam BB, pogledam večerne oddaje na TV, kjer je zmontirano, kar je pač zmontirano in se seveda vedno znova spomnim na eno mojih ljubših knjižic z naslovom Vaje v slogu.
Tako, da mene pri vsem tem niti ne zanima, kdo iz BB je kdo v zunanjem življenju, ampak mi je v BB zanimivo in za mojo uporabo tudi dokaj dobrodošlo ugotavljanje sprememb obnašanja in kdaj do sprememb pride, zanimivo mi je tudi to, da sem se pri prvem vtisu fino uštela in da spreminjam mnenje o marskikomu in da tega ne jemljem več tako nezaželjeno.
Pa še nekaj: sem ugotovila da sem ena potencialna razdesetkana oseba, ker sem se do sedaj v določeni situaciji za nekaj trenutkov lahko našla še prav vsakem od sodelujočih.
japaja