27. mar 2007 2:01
He, He Veri tudi ne more spat rrr
27. mar 2007 2:01
He, He Veri tudi ne more spat rrr
27. mar 2007 8:54
Veri saj bosta nabavila TV, ko bo otroček toliko zrastel, da bo hotel gledati živ žav in ringaraja, pa risanko pred dnevnikom.... Pa še , ko bosta hotela v nedeljo zjutraj malo potegnit s spancem in crkljanjem ji-mu bosta prižgala tisti živ žav ob 7h zjutraj.
jade
27. mar 2007 9:15
jade je napisal/a: |
Veri saj bosta nabavila TV, ko bo otroček toliko zrastel, da bo hotel gledati živ žav in ringaraja, pa risanko pred dnevnikom.... Pa še , ko bosta hotela v nedeljo zjutraj malo potegnit s spancem in crkljanjem ji-mu bosta prižgala tisti živ žav ob 7h zjutraj. jade |
27. mar 2007 21:52
Tistim, ki vas ni potegnilo gledanje , pa ste se ful "trudili"! Vi ste sedli pred TV in si rekli, no pa sej bo sigurno brez veze. Mi smo si rekli, verjetno je ful zanimivo, ker se toliko dogaja okrog tega. Ste že slišali, ko se je nekdo odpravljal na zabavo, že vnaprej odločen, da bo dolgočasno. Na zabavi je bil ves čas slabe volje, ni se vključeval v dogajanje in ko je šel slabe volje domov, je rekel: " Pa sem vedel, da bo čist´ brezvezno. " nasvet: glejte na svet okoli sebe skozi rožnata očala! LENČA
27. mar 2007 23:10
Hihi, saj nisem rekla, da sva se ful trudila, niti nisem rekla, da bo ali je brezveze. Samo to, da moraš verjetno od začetka gledat, če enkrat na sredi prideš in ne poznaš nikogar, potem ti pač ni tako zanimivo, se mi zdi... Če kdo zagovarja tu idealizem, sem to ziher jaz;) Ja, čisto možno, da bova otrokom dala tv in risanke, da bova mela mir, ker nedelja zjutraj je za crkljanje (če ni lih kake tekme:) No, do takrat si bova pa pomagala s kakimi zlodanimi z neta, hehe;) Veri
27. mar 2007 23:11
Ma, jaz že itak ne grem spat pred pol tretjo, zdaj pa... včeraj ob 6h nisem mogla zaspat (do takrat še nisem nič spala...) Veri
28. mar 2007 0:56
Danes je moja žena tole čudo prvič gledala..(itak je že vnaprej rekla, da je bedarija) in po 15 minutah mi smrtno resno reče: "Čuj...sam tile na POP tV ko so zbirali tale folk za v bajto....so same samomorilce zbrali al kaj? In potem smo gledali preverjeno....no iaz nisem, ker sem imel danes že itak dovolj problemov sam sabo in sem čepel tukaj gor. Escada
28. mar 2007 1:18
Kaj ti ni jasno? Escada
28. mar 2007 7:39
Zamenjajte naslov teme "BB za tiste, ki ga gledajo". Lp
28. mar 2007 10:34
.packa. je napisal/a: |
Meni, vse jasno kot dan. "No comment" pa leti na temo, ne na tvoje sporočilo.. lep čer še naprej Iva |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom