20. mar 2007 13:54
Joj, dajte no! Kot je rekel escada: živi in pusti živeti! Jaz dodajam še svojo Sheryl: "Če te osreči, že ne more bit tako slabo!" OK, nimam pojma o Big brohterju, ker nimava TVja, ne gledam, se ne sekiram. Ampak zakaj bi bil nekdo, ki to gleda pa totalen debil, pa res ne vem. Včasih vsak rabi odklop, kdo pa pravi, da je moje pisanje na kulinariki v redu odklop, tisto pa ne? Samo zato, ker pač uporabljam ločila? In tekmovalci - nimam pojma o njih, sama se ne bi nikoli prijavila na kaj takega, ker se mi zdi škoda enega meseca, ker bi neskončno pogrešala fanta, ker sploh ne bi rada bila slavna (eden od razlogov je ravno to, da te potem vsi vlačijo po zobeh), ker bi znorela en mesec v bajti in ker se mi ne da gledat istih ljudi, ki jih ne zberem sama, vsak dan. Bila bi tudi zelo žalostna, če bi se nekoč kak moj otrok odločil za to. Bi se mi zdelo, da mu nekaj manjka, ja. Če bi se odločil fant, bi ga podpirala, saj vem, da bi mi znal razložit, zakaj (se ni za bat, ker sva ista glede razlogov proti:) Ampak vseeno pa se mi zdi, da so ljudje, ki se na to prijavijo ali pogumni ali naivni, nobeno od tega pa ni ne vem kako slaba lastnost. Ne vem, če se res prijavljajo samo zaradi denarja, saj ej možnost, da si prvi, zelo mala, ne? Verjetno se jim zdi vse skup izziv, kar vsekakor je in verjetno se na ta način dejansko precej boljše spoznaš kot če si na varnem doma, kjer poskrbiš ali sam ali drugi, za vse, kar rabiš... Tu naj bi bili neki ekstremni pogoji, če sem prav razumela in to vsekakor izvabi iz človeka vse naj... Če nisi trapast, se lahko iz take izkušnje veliko naučiš, po moje. Ne bi si je pa želela dat skozi, da smo si na jasnem! Veri