16. nov 2010 21:51
No, pa da še jaz mal pokomentiram.
Glede onih ocenjevalcev: meni se zdi da so Godnič pa Likovičeva ( upam, da sem prav zapisal ) preveč resno stvar zagrabila, obnašata se kot razsodnika v vicah ( menda tam imajo razsodnika ), un fant pa je v redu.
Glede udeležencev sem z rezervo sprejel Auerjevo punco ( hči slavnega očeta ) pa me prijetno presenetila, videti je med bolj normalnimi. Tudi Urško sem sprejel sprejel z rezervo, menda ja vsa umetna, vsa operirana in nafarbana ( še dobro da tole ne bere mia querida amiga, bi bila desilusionara ), pa je še kar ne morem sprejet. Drugi so takšni kot so: Zlatko je jebiveter, ki ga vsi imajo radi, čeprav jim škodi, Ines je manj ali več brezbarvna ( medla ), činč naj bi bil nekakšen hišni filozof................
Pa še to: ne bit preveč hudi do tistih, ki ne spremljajo BB: niso vsi na tem nivoju, da bi se lahko poglobili v situacijo sočloveka in je morda celo razumeli, niso si sami krivi, morda jim kaj manjka v genetski predispoziciji, vzgoji, izobrazbi . Kako je že ena rekla: treba bi bilo naredit psihološko socialno raziskavo na to temo: kaj jim pravzaprav manjka. Kako se že ena vpraša: čigavo je že nebeško kraljevstvo?
ežoj