21. maj 2012 13:23
Imam občutek, da ti je že vse jasno, samo potrditev še rabiš.
zeta
21. maj 2012 13:23
Imam občutek, da ti je že vse jasno, samo potrditev še rabiš.
zeta
21. maj 2012 13:59
Ne glede na lastno mnenje o bioresonaci. Neka babice je pripovedovala o svojem 6 letnem vnuku, ki je bil alergičen na čisto vse, po bioresonanci je ostala le alergija na čokolado.
Tu je padla še moja teorija o placebu.
Ok, jaz tudi ne razumem, kaj je sekunda na kvadrat, pa sem vseeno preživela, zato nisem merilo.
Ežoj, a rabiš kako podkev ?
F r i n a
21. maj 2012 16:21
Frina, ti se hecaš, vendar ti zaupno povem: resnično pomaga, tudi če ne verjameš. Evo, pri meni:
ežoj
Mygrace
sporočila: 6506
22. maj 2012 9:05
Podkev definitivno pomaga
(katera rasna kobilca je pa obutev pustila pri tebi, Ežoj?)
Mygrace
22. maj 2012 10:00
Ežoj, ali veš, da zadene le tista, ki si jo sam našel ?
Sicer pa lahko v prenesenem, pesniškem jeziku, pomeni, da je v hiši kobilarna.
F r i n a
22. maj 2012 16:09
ežoj , podkev mora bit ravno obratno obrnjena, da srečo 'lovi' in v njej ostane. Pri tebi vse ven zleti.
tulka
22. maj 2012 17:41
frina je napisal/a: |
Ežoj, ali veš, da zadene le tista, ki si jo sam našel ?
Sicer pa lahko v prenesenem, pesniškem jeziku, pomeni, da je v hiši kobilarna.
|
Pa se mi je zdelo, da ne deluje tako kot bi moglo, uf, uf, tega nisem vedel. Kaj pa zdej? Podkev sem dobil od ( ljube mi ) kulinarične prijateljice, a bo v redu, če pride k meni spat za enih petnajst dni ( več težko, imam obveznosti tudi do drugih žensk ).
tulka je napisal/a: |
ežoj , podkev mora bit ravno obratno obrnjena, da srečo 'lovi' in v njej ostane. Pri tebi vse ven zleti. tulka tulka |
Uf, uf, tudi tega nisem vedel: evo, popravljeno!
ežoj
22. maj 2012 22:11
tulka
22. maj 2012 22:33
Kaj če podkvi sreča. Moje mnenje pa je, da naj bo podkev obrnjena navzdol, da bo sreča tekla v tistega, ki bo pod njo.
kaj je pa bioresonanca, pa ne vem.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Veganski narezek z nachosi