18. mar 2007 21:00
Mislim, da je mucke ponujala Uly.
18. mar 2007 21:00
Mislim, da je mucke ponujala Uly.
18. mar 2007 21:20
Kaj pa tale trimesečna sivka: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,14057.0 Sasenka
19. mar 2007 8:19
Potdravljeni! Kar se tiče unih srčkanih muckov od Uly jih na zalost ni vec. Mi je bil pa izredno vsec un bel z enim plavim in enim rumenim uckom. Ta ta siva je pa tudi zelo lepa. Bom poklicala. Hvala Aki[pikapolonica]
19. mar 2007 9:08
Pozdravljeni! Evo pa smo našli mucka z vašo pomočjo. Hvala. Tamy bo naša. :) Tok sm vesela, da vam ne morm povedat. Hvala vsem se enkrat!!! Polonc
19. mar 2007 9:27
O kako lepa novička, super. Čestitam za novo mucko katti
19. mar 2007 10:18
Veliko (obojestranskih) prijetnih trenutkov kobra 1
19. mar 2007 10:29
malo poglej na Bolho, tam oddajajo razne živali smrkolina
19. mar 2007 11:28
Jaz imam eno muco, črno belo, ki ni več mucka, ampak je že mucica (od lanskega poletja). Nagajiva, igriva, nekoliko boječa in bi bila zelo vesela, če bi jo k sebi vzel nekdo, ki si se z njo poigral in ji pokazal, da so na svetu še prijazni ljudje. Imam pa tudi nekoliko starejšo mucico (predvidevam, da je stara leto in pol), pikasto, rjavo-sivo, prijazno in nežno, umirjeno in ubogljivo. Če ju kdo hoče, ju z veseljem podarim, saj so moji sosedje zelo nestrpni do mačk. Štiri mucke so že zastrupili. Načeloma muce niso moje, ampak od kmetice, ki je šla v dom in je zdaj hiša prazna, mački pa se potepajo naokoli. Ko te pač živalca pogleda v učke, ne moreš, da ji ne bi dal hrane in jo pobožal. Kozmeja
19. mar 2007 11:35
Nujno oddamo črnobelega muca, katerega so zavrgli v sosednjem bloku. Ker ga naša stara mačka ne prenaša, ga moramo skrivati v kleti. Star je 8 mesecev, veterinarsko pregledan in zdrav. Je igriv crkljivček, po značaju zelo umirjen in prijazen. Je velik za svojo starost, iz njega bo zrasel velik in lep mačkon. Kontakt: 040-502-005, Kranj SLIKA NA http://www.dzzz-jesenice-drustvo.si/index.php smrkolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Suzanine palačinke