18. okt 2007 11:17
Ker nimam velike pečice, sem pri Neckermanu kupila mini pečico, ki ima grelec spodaj in zgoraj. Tale mini pečica dela čudeže. Vse kar sem spekla kdaj sem spekla v njej. Vse recepte ki jih tukaj dobim si omislim v mini verziji (polovične mase) in so prav za mojo mini pečico. Uspelo mi je dobiti tudi dve keramični posodici za lazanjo pa pekač za mini mufine in še en steklen pekač. To vse roma v mini pečico ki peče hitro in dobro. Cena za tole pečico je pa bila približno 30 evrov. Da ne govorim o bagetah ki so pripravljene v petih minutah. Multipraktik pa sem poleti veliko uporabljala za sokove (iz svežih jagod in banan z mlekom). Sedaj pa pride prav da mleko spremeni v penico za kapučino. Tudi toaster pozimi bolj uporabljen. Odločam pa se za nakup kruhomata, ker v moji pečici ne morem pečti večje količine. Zanima me takšen da bi v njem lahko pekla tudi peciva kot je potica... Vsekakor vedno pred nakupom dobro premislim če stvar rabim, tako kot sedaj ko bi res rada spekla kruh pa ga nimam kje. Že dolgo si želim vroč koruzni hlebec iz pečice. kordelina