18. jul 2012 15:33
Hiti počasi, ko pišeš, včasih pride do kombinacije črk, ki jih nisi predvidel. Potem pa smeha polna vreča!
naor
18. jul 2012 15:33
Hiti počasi, ko pišeš, včasih pride do kombinacije črk, ki jih nisi predvidel. Potem pa smeha polna vreča!
naor
18. jul 2012 20:17
xxs,kaj si me nasmejala,
Milži
19. jul 2012 3:37
Tista vodila so izvlečna tudi zato, ker ne prenesejo tako visoke temperature, kot je med programom pirolize. Je bil edn enkrat pametn...končni rezultat pa nič kaj lep.
Zadnje čase imamo kar lepe tipkovne napake, začenši s tistim pičkotom od Vendy.
Vanja
19. jul 2012 11:29
XXS ali si tudi ti kupila tisti el. strojček za strganje in rezanje, ki se sedaj na veliko propagira? Jaz sem seveda nasedla in dala 50 eur za nič. Lahko režeš res samo malo količino, pa še to ne vse. Jabolko mora biti recimo olupljeno, če ne se zatakne olup, enako ne moreš rezati čebulo, se zatakne itd. Res sem jezna nase
Frina, ti si pa iz Velenja???? Sem razrešila uganko???? Govoriš pa o strojčkih Pocajt, kajne?
Lep dan vsem na kulinariki!
kara
22. jul 2012 15:12
Menda se danes vrača moj tišler z morja (glej post 17.julij). Novi štedilnik še zmerom na razstavi v dnevni sobi, nedeljski obiski se vrstijo in to taki, ki jih celo leto ni blizu, kuham še na starem šporhetu.....
Zmagala sem, ziher!
marjja
22. jul 2012 21:32
No ta s štedilnikom me je spomnila na naš nakup.Imeli smo vgradni hladilnik pa nekako po nekaj letih ugotovimo, da ni najbolje, bomo kupili novega ne vgradnega.Mož vse lepo premeri , seveda ta leseni element,kjer je bil vgradni hladilnik gre vstran in ni problema.Kupiva hladilnik privlečemo v 10.nastropje, potem, ajoj.Noter je šel ampak odpiranje vrat,stena,radiator, ni šans.Mož skoraj ponorel.Jaz pa umiri se, neka rešitev bo že.No in smo rezali zgornji ,spodnji element in delovno ploščo.Elementa zmanjšali samo problem vrat, ker ni bilo več take barve.No pa smo pač,dali vrata rjave barve,prej je bilo zeleno in še na dveh elementih zamenjali vrata za rjava in je vse skupaj izpadlo dobro, renovirano.K sreči je prijatelj mizar in ni bil to tak strošek, zaradi novega hladilnika. Konec dober vse dobro.Kajti bila je res panika.
dari
24. jul 2012 15:48
Čakam tišlarja......
marjja
24. jul 2012 18:36
Je klical, da danes ne more, pride jutri.
marjja
25. jul 2012 20:38
Je prišel, zmontiral, pulte bo odrezal jutri, ampak lahko že kuuuuham!
marjja
26. jul 2012 10:23
Fajn!!!
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Zdrobovi ocvrtki s pomakami