15. mar 2007 16:55
Naj še jaz pristavim svoj piskrček, ah, recimo raje LONEC ponesrečenih nakupov.
Telovadne naprave: steper (bog mi naj oprosti), neka zadeva, ki naj bi trenirala roke in noge in bi naj zgledala ko Cindy Crawford po 15 min vaj 2x na teden (?... right), ha ha pa še eden boljših nakupov - nek
od vibra masažne naprave, ki bi naj otresel in mirakulozno odstranil celulit in maščobne blazinice, medtem ko ležim raztegnjena na kavču in jem čips
Gospodinjske naprave: salamoreznica (absolutno nujno sem jo morala imet - uporabila ene 3x, pa še takrat sem si skoraj vse prste odrezala), sokovnik sicer podedovan (hm...kje je že?), fondue mašinerija (še ni bila krščena-doma kakšne 4 leta), pekač z nekimi vulkanskimi kamni, na katerega naj bi se ne prijelo nič in bi seveda bila samo zaradi kuhe na njemu vitka v tednu dni (kupljeno še v času ko sem sanjala da bi bila kot Cindy Crawford)
Kozmetične katastrofe:milijon šmink, triljon pudrov, neznano število senčil in svinčniko, ki jih seveda še nikoli nisem uporabila, KO PA SEM VENDAR NARAVNO LEPA (ha ha ha)...ah sploh ne bom zgubljala besed.
Sanjula