18. jul 2012 13:57
Marjja ne me strašit - ravno so mi dostavili indukcijsko ploščo, ki je širok a80 in ni bila poceni, luknja je pa izrezana in sam upam lahko, da bo pasala not :D Je bila luknja izrezana že enop leto prej, preden sem kupila to ploščo.
Je zgrešena investicija, ker 80 sem hotela zaradi 5 kuhališč, pa take z 80 sploh ne obstajajo, ampak je ona 5 stvar samo ohranjevalnik toplote. Kdo to sploh rabi...
Tako, da oni 60 široke so pa ful cenejše... Ta je bila okrog 800, sicer pa pri nas pridejo tudi 1400 eur. Ona navadna pride pa okrog 300 že tud... Ful zgrešen nakup, priznam...
Zdaj mi pa še povejte - a se mi splača res kupit pečico s pirolizo in izvlečnimi vodili, ki menda pride okrog 900 eur ali bi bil to še en zgrešen nakup?
Pa še ene par takih imam - npr. en strojček za rezanje zelenjave, ki ga itak ful reklamirajo. Men ful ni v redu, koščki zelenjave se zatikajo in ne nareže vsega. Tist nastavek, ko bi pa moral rezat zelje, zaradi česar sem ga kupila, pa reže predebelo.
Še ena mim stvar mi je namizna konvekcijska al kaka že, pečica. Mi jo je sicer mama podarila. Kr neki... Sam hvala mami, ker je pa bila vseen uporabna eno leto, ko ni bilo pečice, sej drugega ko pa piščanca, pa tam not tako ne moreš pečt. Jaz pečem še ribje palčke, sam za 8 ribjih palčk, kot jih midva pojeva, je čist preveč pucanja...
Mislim, da si niti aparata za sladoled ne bom kupila. Sem ga hotela. Ugotovila sem, da isto pride, če dam zmrznit sadje in ga skupaj z melkom spasiram s paličnim mešalnikom in dam tisto ledeno mešanico nazaj v zmrzovalnik.
Aja, pa en beden stiskalnik citrusov... Fuk počasen, pa ful za pucat.
xxs