15. okt 2007 21:45
Pizzopek je pri nas zelo v uporabi, ker se da pripravit v njem marsikaj. Sokovnik sem nabavila pred kratkim, je super, če se ga uporablja, čeprav je kar nekaj čiščenja. Mini mikser, mešalec z nastavki je vedno v uporabi (za testo, maso za palačinke, pire, biskvitno testo...). Pekač za toast je tudi kar v uporabi, posebno sedaj, ko je zunaj hladneje, se večkrat delajo topli sendviči. Orbitrek trenutno bolj nabira prah, pred par leti sem ga redno uporabljala in rezultati so bili zelo pozitivni. V kratkem začnem znova. Mikrovalovka je tudi dobrodošla, sicer samo za segrevanje in odtajevanje raznih jedi.
Aparat za kuhanje kave, ki smo ga pred več leti dobili za darilo se je nekaj časa uporabljal za segrevanje kakava in mleka, bolj kot za kuhanje kave, potem je šel iz uporabe, ker je bilo s čiščenjem preveč dela. Pred kratkim sem ga vrgla v smeti. Kavo za sinova in goste skuham v kafetjeri.
Sesalec za prah je zadnje čase bolj zaprašen, ker uporabljam največ posebno krpo za zbiranje prahu, dlak in raznih majhnih smeti.
Zelo rada uporabljam star stiskalnik za krompir za njoke, palični mešalnik za kremne juhe in pasiranje fižola, zelenjavo pa najraje obdelujem kar z nožem.
Druge neuporabne navlake nimam pri hiši, no mogoče še mali sesalec, ki sem ga dobila za darilo in je res zelo malo v uporabi.
Je pa zanimivo, kako imamo različne izkušnje in različne potrebe po raznih aparatih, tako, da se daj marsikaj zamenjati, odkupiti ali podariti.
Zanima me pekač za vaflje, kako to izgleda? Zadnjič sem jih prvič naredila kar v navadnem velikem pekaču od pečice, so bili super le da niso bili tako visoki, ker se niso držali preveč skupaj.
lep pozdrav pa še kakšne izkušnje napišite.
emily