Dobila sem originalno grško feto in me zanima, kako jo radi pripravljate, ker sem jo do zdaj uporabljala samo v solati.
Hvala!
Dobila sem originalno grško feto in me zanima, kako jo radi pripravljate, ker sem jo do zdaj uporabljala samo v solati.
Hvala!
26. feb 2002 15:10
Mislim, da se jo da popečina hitro na malo oljčka pa ponudi na rukoli (ali kaki drugi zelenjavi?) Sicre jo pa mi vlagamo v olivno olje z dodatki: česen, na soncu sušeni paradižniki, olive, zelišča... Takšno se je kot aperitiv, predjed ali kot priloga k solati.neznan uporabnik
25. mar 2002 10:16
Ker KONČNO KONČNO zopet lahko pošiljam sporočila v forum, bom kar takoj povedala en super recept, ki sem ga jedla v soboto: FETA NAMAZ: dobro zmešaš feta sir (mlad sir) in mu vmešaš veliko sesekljanega česnika in peteršilj (mora biti dobro sesekljano). Ohladiš v hladilniku in ponudiš s toplimi kruhki. Enkratno, malce pikantno. Probajte, ne bo vam žal. Najbrž pa bi lahko vzeli kakršen koli mlad sir, morda celo zdenka sirčke. larisaneznan uporabnik
25. mar 2002 12:06
Sir Feta lahko daste tudi v paradižnikovo omako. Vmešajte ga čisto na koncu, da se ne bo preveč "razletel" na mimi koščke. Zraven ponudite krompirjeve polpete. Božansko! Helena
25. mar 2002 12:34
HG, ali nam lahko zaupaš še recept za paradižnikovo omako in krompirjeve polpete Hvala in lep pozdrav. sabrina
29. mar 2002 8:27
Glede namazov, poleg feta sira lahko uporabite veliko skute, malo kisle smetane, sesekljano cebulo in cesen, scepec sladke paprike in seveda posolimo. Ce vas ne moti malo zadaha , ga na debelo namazite na kruh. Lep pozdrav Jozica Jozica StensakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Piščančja juha s tortelini