21. mar 2007 8:46
Da se ne bo pozabilo!! val
21. mar 2007 8:46
Da se ne bo pozabilo!! val
27. mar 2007 9:23
Dajem na površje... Še nekaj prostih mest...
27. mar 2007 11:41
Ker je veliko vprašanj glede plačila, naj povem, da bom pravočasno sporočila, kako in do kdaj nakazati. V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljam. P.s. Še veliko prostih mest Anamarija
27. mar 2007 12:18
Čuj Anamarija, jas pa čen po gnara, ke sn ti ga nakazo, nazej meti. Sn prečito na linki, ke je pre za piti, pa jesti, kejko keri če. Pubec je še itak premali za kupico rdečoga , jas pa rib nea jem. Sn si tak vun zračuno, ke bi mijadva, vkuper s krotafcom, komot eno karto kupla. Tiš pa dobla, za celi kupači kostim . De vuk sit, pa cela.
Se mi fse boj dozdevle, da de haloška afna tudi šla. Neman srca, ke je nebi hcoj zejo. Nej te deklina enkrat vidi, ke je morje resno slano. Pravi, ke je jena, največa želja, da bi se poleg delfinof kopala. Predno, ji jas objasnim, ke f Izolskem morji nega delfinof ... Že ven. Med potjo, bon jo v Lj. ZOO pelo. Pa nej se tan skaluži.
Vas pozdravla, siba
P.s.: zaj, pa še neke čisto resnoga. Ke keri-a ve, gi odavlejo šlauhece za kopaje ? Ne vtroške. XXXL ! Take, kak pri Zetor traktori. Tan v junji bi nuco. Za en den. Nea me spitavlite, za koga. Nemo povedo.
P.s.1: če me nede f Izolo, ne mislti ,ke nečen. Te mi je penezof sfalilo. Man priftošl prazn :( Tota kopalke, ova delfine, ja pa šlauh, pubec ladjico, mornarsko kapo ... V glavnem, te se lepo mejte
siba
27. mar 2007 12:23
Ej, SIBA, si pa napisal tako, da bo anamarija1 trpela, ko bo btrala, verjemi!!!!!
rimljanka
27. mar 2007 12:49
Siba, mi imamo enega malega Vinkovića pod kozolcem, morda bi se tudi kak šlauf našel. Ni pa Zetor. Loni Makaroni
27. mar 2007 12:57
Aja, pa jaz sem se tudi prijavila in ker bom takrat brez korete, rabim taksi, pa še ženin naj bo v njem (saj se spomnite teme na forumuhttp://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9285 ) in Anamarija bo tako dobra, da bo še kakega župnika na barkačo zvlekla, da bomo vse na enem mestu zrihtali.
ajde, grem zdaj pa malo delat.
Loni Makaroni
27. mar 2007 14:09
rimljanka je napisal/a: |
Ej, SIBA, si pa napisal tako, da bo anamarija1 trpela, ko bo btrala, verjemi!!!!! rimljanka |
27. mar 2007 16:10
anamarija, za začetek pomaga, da si bereš na glas, drugače pa ne skrbi, je vse skupaj samo en velik hec. Siba, kje maš pa štrikec za kopalke, tega si spustil s seznama.
Loni Makaroni
28. mar 2007 4:16
Anamarija, res trpiš ? Tudi jaz. Od včeraj, radi nespečnosti ... :(( sibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Panakota z belo čokolado in penino