9. jun 2007 18:40
Jaaaaaa, na travniku bi jih lahko spalo... ene 40 oseb Anamarija
9. jun 2007 18:40
Jaaaaaa, na travniku bi jih lahko spalo... ene 40 oseb Anamarija
9. jun 2007 19:46
Loni, ampak boš morala čisto pri miru spat, ker ima Anamarijino zemljišče terase. Da se ne boš v dolino skotalila. Matjaž
9. jun 2007 20:49
Matjaž, saj tega sem pa že od doma navajena, sploh nimamo traktorja, pri nas se seno kar samo prikotali na šupo, pa je rešena stvar. No, čeprav letos že suho pokonci stoji. Je rekla mama, da bomo košnjo kar ukinili. Drugače pa lahko plezalni pas prinesem s sabo, da se bom za kako drevo privezala. Saj tega pa Anamarija ima, a ne? Drugače privlečem pa še kak drevešček v loncu. Loni Makaroni
10. jun 2007 8:40
Loni, kako ti to misliš...kot v filmih ja, šlo bi med češnjo in figo, sicer pa imam šotor, ti ga lahko postavim, le spalno vrečo prinesi s seboj Anamarija
10. jun 2007 12:42
Anamarija, sem sicer mislila čisto resno s spalko, ampak je zdaj prišla novica, da imamo piknik na trdih telh na isti dan. Sicer bo voda zraven, a ne tako topla in čisto neslana. Loni Makaroni
10. jun 2007 14:25
Loni jes pa piknika na ladji ne zamenjam za noben piknik na trdih tleh. Ni treba velik al pa , pa se ti že luškan ziblje. Matjaž
10. jun 2007 16:59
Loni, kaj naj rečem, žal mi je, Matjaž hvala za moralno podporo. Prosila sem našega urednika naj zaklene temo. Javim se vam ponovno 22.6., dan pred piknikom s točnim številom udeležencev in morebitnih informacij. Tisti, ki si želi udeležiti naj mi nakaže do petka 15.6. Hvala vsem in lep pozdrav! P.s. Jernej, hvala za potrpežljivost! Anamarija
22. jun 2007 7:32
Kar priznajte, da ste se ustrašili kaj z vašim denarjem? Razočarana sem, ker sem pričakovala, da vas bo bistveno več. Pričakovala sem vsaj par besed iz strani tistih, ki so se prijavili in delovali zelo navdušeno in... Zahvaljujem se vsem za pomoč, ker ste mi držali temo na površju dobrih treh mesecev in poskrbeli ter vzpodbujali, da bi bila udeležba množična. Dobimo se jutri ob 9, 45 na parkirišču pri Ladjedelnici Izola. Zakaj ob 9,45? Ker do pomola( tam kjer nas bo pričakala Zlatoperka) je približno 15 minut hoje. Kako priti do parkirišča? Iz smeri Kopra pri bencinski črpalki v Izoli, zavijemo desno za center mesta, prva ulica desno je veliko brezplačno parkirišče, saj je tudi velika tabla z napisom, tako da se ne morete izgubiti. Pojdite eno uro prej spati, da ne boste zaspali Previdno in predvsem bodite točni, ker je ob 10 h štart. Ne pozabite na slamnika, sončna očala, cokle in koplalke seveda Ne pozabite na ognjičevo mazilo ali šentjanževo olje. Srečno pot želim, vozite počasi! A ja, vas zanima koliko nas bo? 27 Vas zanima kdo vse gre? Blanchy, Buča, Kača, Kuharca37, Majamarko, Matjaž, Ognjič, Ribaracarak, Riba-Ribica, Ribica, Rimljanka, Terlikar1. Anamarija
22. jun 2007 8:26
Anamarija samo za parkirplac skrbi mojga...pa vidm da bomo parkirali brez skrbi....joj ko bi moji punčki vedeli da gremo jutri na morje,potem bi bila danes norišnica v hiši,vse bi obrnili okoli in cel dan iskali brisače,kopalke,rokavčke.....komaj čakam da se jutri vidimo. kuharca37
22. jun 2007 8:41
Kje je pa jass Zgleda, da ji je zmanjkalo tiste srebrne v zeleni flaški, pa ne upa prit .
Kaj pa val
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Ocvrte brizgane palčke (churros)