8. jun 2007 20:55
Jaz sem pa zjutraj videla Izolo Žal samo na fotografiji v današnjem Večeru riba-ribica
8. jun 2007 20:55
Jaz sem pa zjutraj videla Izolo Žal samo na fotografiji v današnjem Večeru riba-ribica
9. jun 2007 10:00
Zdaj pa bi bil že čas, da se zresnimo, bliža se fish picnic in je še 40 prostih mest, tokrat pričakujem kaj več Primork. Če so ribe problem bomo pa na dieti. Riba-ribica, samo še malo pa jo boš vidla v živo in jaz končno tebe. lp Anamarija
9. jun 2007 10:32
Vam moram povedati, da je šla ravnokar Zlatoperka iz Izolskega pomola, uauuuuuuuuuuuuu, komaj čakam, kaj pa vi? lp Anamarija
9. jun 2007 12:29
Jaz se že kar tresem od vznemirjenja, Anamarija Blanchy
9. jun 2007 13:24
Blanchy, jaz tudi... Vidim Izolo, vidim morje, tako je mirno, tako je modro. Na morju vidim 100 jadrnic, prava paša za oči... Kaj šte še v dvomu kaj storiti? Anamarija
9. jun 2007 13:44
No, zdaj sporočam, da pridem, finančno plat pa še uredim, ko bo kakšna finančna ustanova odprta. Prevoz imam menda že organiziran.
morskimorskamorskamorskimorska, kajpada.
rimljanka
9. jun 2007 14:49
Anamarija jest dober vem kako ti vidiš Izolo in morje.
Za vse tiste, ki še ne veste. Anamarija ima iz svojega balkona en tolk nesramno lep pogled na morje, da tega enostavno ne moreš verjet, kaj šele pozabit.
Res sem ti lahko nevoščljiv tega čudovitega razgleda. Razglednica ni nič proti temu.
Matjaž Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 09. jun 2007 14:50:32
9. jun 2007 15:35
rimljanka je napisal/a: |
No, zdaj sporočam, da pridem, finančno plat pa še uredim, ko bo kakšna finančna ustanova odprta. Prevoz imam menda že organiziran.
morskimorskamorskamorskimorska, kajpada.
rimljanka |
9. jun 2007 16:51
Saj vem kaj mislite, kako težimvendar zanima me ali naj računam na ostale, ki ste se prijavili že marca, saj vas bom naštela, če ste se premislili bi vas prosila, da mi sporočite preko ZS. Plopsa, Loni, Parangal, Anomis, Siba, Lidka, Val, Jelcy, Ligojna, Škarpina, Ribica, Kyara. Izjemoma bom počakala še malce na Škarpino, Ribico, Jelcy in Kyaro, pa morda še koga za katerega ne vem, zaradi narave dela. Dajmo no, jaz bi rada malo spala Anamarija
9. jun 2007 17:46
Anamarija, Loni ti bo sporočila, ko ji bo njena mami blagovolila povedati, ali bo imela veselico za svoj rojstni dan v soboto ali v nedeljo. Se hecam, v sredo bom točno vedela. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem