1. jun 2007 13:03
Kdo bi si mislu, da tudi jaz grem . Anamarija1, sploh ne vem, kdaj sem ti dala .
Ognjič
1. jun 2007 13:03
Kdo bi si mislu, da tudi jaz grem . Anamarija1, sploh ne vem, kdaj sem ti dala .
Ognjič
1. jun 2007 13:47
Ti pa mi že nisi dala Anamarija
1. jun 2007 13:59
Jaz pa mislim, da vsi čakajo da bodo 8.6. plačali. Samo da bi na moj račun pili. jass
1. jun 2007 14:18
Oooooooooooo Jass, čau, me je že skrbelo zate kje si? Uuu, zdaj sem se spomnila ti imaš ravno takrat nekaj ne? Anamarija
2. jun 2007 14:50
Kratko in jedrnato: plačam ali ne? Jass in Anamarija1 Mudi se mi na plavanje. Uživajte življenje! riba-ribica
2. jun 2007 16:08
Riba-ribica, ti pridi, za plačilo pa ni problem, se bova dogovorili. Jaz uživam Anamarija
2. jun 2007 17:04
Vedno znova opozarjamo, da je sonce vir življenja, vendar je lahko izpostavljanje vročim sončnim žarkom zelo nevarno dejanje. Zaščitne kreme s filtri so odlična zasčita pred opeklinami, če jih seveda pravilno uporabljamo. Nanašati jih je treba v debelejšem sloju, in to večkrat v času izpostavljensti soncu(vsaki dve uri), Ko pridemo iz vode, je treba nanos( ne hrib ) ponoviti. Tako, torej ne pozabite na kremo. lp Anamarija
3. jun 2007 23:44
Ma kakšne kreme? Šentjanževo olje - tabolš zaščita. Matjaž
4. jun 2007 7:27
Matjaž, jaz sem mislila na ognjičevo mazilono, saj tudi sentjanževo olje pomaga. Anamarija
4. jun 2007 12:09
sam, da ne bo spet kak špetir, ko vsak svoje hvalita . Anamarija1, dobro ti že gre pisanje v slovenščini, ni kaj OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi