Že nekaj let imam to pečico.V njej se super spečeta krompirček in pizza. Rada bi jo malo bolje izkoristila zato me zanimajo vaše iskušnje z njo.
ham-njam
Že nekaj let imam to pečico.V njej se super spečeta krompirček in pizza. Rada bi jo malo bolje izkoristila zato me zanimajo vaše iskušnje z njo.
ham-njam
12. mar 2007 22:43
Danes sem spekla Cimetove strehice iz baze - super! Sicer je količina manjša ampak gre. Upam,da dobim še kako idejo. ham-njam
13. mar 2007 8:47
A to misliš tisto manjšo pečico? Loni Makaroni
13. mar 2007 9:44
Mogoče konvekcijsko? Aki[pikapolonica]
13. mar 2007 17:23
aki. Možno, da je konvekcijska. Jo imam že kar lep čas, pa nimam več navodil. Steklena z ventilacijskim pokrovom. Otroci so začeli z shujševalnimi kurami in kar nekaj naše hrane pojedo bližnje živalce. Bi mi sedaj ta pečica prav prišla,ker gredo v njo manjše količine hrane. ham-njam
14. mar 2007 20:42
Ne uporabljate te pečice? ham-njam
14. mar 2007 21:00
jaz sem jo dolgo uporabljala, pa mi je lani padla solnica iz poličke nad pečko in se mi je posoda razbila.Sem pa v njej samo grela ali pa odtajevala, samo pokrov imam še spravljen, oz ventilator, moram nest nekam v smeti. Veliko smo jo uporabljali tudi na morju. Sem pa na začetku v njej pekla od krompirja do mesa, vem da so obstajala tudi ena navodila za uporabo z pripisanimi recepti, če te zanima lahko pobrskam če to še obstaja doma-sam nič ne obljubim. andreja č.
15. mar 2007 17:51
Doma imam recepte, kateri so bili priloženi. Zanimajo me samo iskušnje spretnih kuharic. ham-njamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Bučni pire iz rumene buče