Srečanje kulinarične slovenije

svetladom  

član od: 30.1.2002

sporočila: 49

1. mar 2002 23:53

Hvala bogu, da je šele začetek marca, ker vem da takšne organizacije kar trajajo... Malo že razmišljam kako in kaj, nekaj dobrih idej je že padlo. Morda bi bilo res dobro, da bi Jernej pripravil kakšen vprašalnik, ki bi vseboval kraj in čas našega srečanja. Nekako mislim, da bo varianta s piknikom najbolj uspela.Nekaj cvenka pa bomo že "prišparali" do maja. Piškotku bi rada povedala, da se ne obremenjujem z anonimnostjo, saj mislim, da "gliha skup štriha" - se bomo že našli podobni karakterjji. Glede lokacije nisem preveč izbirčna, bom pa dala še svoj predlog.Če se izkaže, da je večina kandidatov za srečanje iz določene lokacije, se bomo ostali verjetno morali prilagoditi, ker je tako najbolj prav. Ker pa sem štajerka, navijam za Štajersko! Še kdo tako misli? svetladom

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

2. mar 2002 0:03

Sam zelo dvomim, da bo do srečanja prišlo, ker ljudje (pa brez zamere) ponavadi govorijo, pa manj aktivno to uresničijo... Takšne so moje izkušnje. Če pa bo, bo prišlo le nekaj ljudi, manjšina, po možnosti tisti, ki jih zanima vse prej kot kulinarika... Sam menim, da je treba izkoristiti vsako stvar takšno, kot je. Internet je svoj medij, ki ima prednosti in slabosti. Mene prav nič ne moti, da tukaj lepo kramljamo. Do srečanj sem pa bolj zadržan, me pa seveda ne moti, če se drugi srečujete... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

3. mar 2002 0:41

Hojla! Bravo Kopitnik! Za sedaj vsaj en konkreten predlog. Podpiram idejo o anketi. Ali piknik ali gostilna? Nič lažjega, bosta pa dva tabora. popolnoma pa se strinjam s predlogi Henrija. Jaz sem sicer iz Ljubljane oddaljen dobrih 100 km, a mislim, da na bilo kateri konec Slovenije prideš v zelo kratkem času. Prijeten izlet na še bolj prijeten piknik. Uredniki, popestrite nam vašo stran. Zanimivo bo! Ažokoh!

neznan uporabnik

3. mar 2002 20:10

Bravo Matjaž ! Dandanes 100km ni nič. Zaradi mene se lahko dobimo tudi v Veržeju pri mlinu na Muri ! Boris Fedor Kopitnik

svetladom  

4. mar 2002 20:37

Sicer pa tako: menim, da ima Jernej kar prav. Sama sem že večkrat "padla na mino" in nekaj organizirala, pa se je potem izkazalo, da je bilo res tako: prišlo jih je malo, pa še tisti so zgrešili poanto srečanja...Probati pa vseeno ni greh... Morda pa se vseeno dobimo, morda pa vseeno nekaj sami skuhamo... svetladom

neznan uporabnik

6. mar 2002 19:03

Pozdravljeni ! Glejte jih, sami skrivači in omahljivci. Tudi prijavti si ne upajo. Jernej se samo izgovarja, da ja ne bi prišel in da mu ne bi bilo treba niti s prstom migniti. Nekateri raje čepitjo za računalnikom in filozofirajo o kulinariki, po drugi strani pa so na kavču zavti v kožuh in se pred televizorjem bašejo s čipsom in si predstavljajo kakšne življenske avanture doživljajo, ko gledate Esmeraldo. Fuj in fej! V tolažbo mi je vsaj to, da so nekateri posamezniki vseeno zainteresirani za stvar, pa čeprav piknik nenehno minirajo. Svetlana bi prav rada zamešala po kotlu, a ne ? Jaz bom na čevapih. Oolala.! Matjaž pa bo tudi kaj scmaril, vsaj tako izgleda. Dajmo prijatli ! Pa naj še Vid kaj pove ! Murko Franc

svetladom  

6. mar 2002 23:00

Murko Franc! Po karakteju sodeč si kar Štajerc, pa hvala za vzpodbudne besede! Mislim resno -sama skuham golaž vsaj za 30 ljudi - res imam rada zadeve "na žlico". Samo kakšnega rezalca čebule bi vzela na pomoč...Jernej pa je pameten, če bomo kaj konkretnega organizirali, bo tudi on prišel "povohat", kaj smo ustvarili. Sicer pa ga bomo kar presenetili in počastili za prvič, ko bo videl, da so stvari resne, nas ob tudi bolj resno jemal. Tako je pač v resničnem življenju. Čevapčiče pa imam tudi rada... jem malo, večkrat, pa to dobro. Kako kaže z lokacijo? svetladom

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

6. mar 2002 23:55

Svetladom: Ni da nisem resen, ampak ukvarjam se s kulinarično stranjo, ne z organizacijo piknikov. Tudi kuharskih tečajev nimam in še česa... Tako da... Jaz nimam nič proti, samo... tudi z organizacijo srečanja ne... Če bo prišlo pa 500 ljudi kolikor je naš dnevni obisk, bom pa zelo presenečen. Vsak medij ima nekaj svojega, tako pač gre življenje... Večini strani ustrezajo takšne kot so... strani pač... Drugače povedano, tudi imamo dopisne prijatelj, s katerimi si pač želimo le dopisovati. &aj se tukaj vsak dan srečujemo, na malo drugačen način, kot je v navadi... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

svetladom  

7. mar 2002 0:30

Nič nisem mislila kritizirati, pa tudi vem, da 500 ljudi je utopija...Je pa "luštno" si malo dopisovat, pa če kaj uspe, uspe... Če pa ne , pa ne...Še vedno ostane spletna stran. Ja, priznam, kot novinka imam dosti elana in volje, učimo pa se z lastnih izkušenj vse življenje.V službi delam 10 ur in več na dan, kuharije so moje veselje, hobi, vsaka taka kuharska zadeva je za mene izziv... Nisem profesionalka (malo že imam kompleksov, ker je na tej strani dosti profesionalcev), recepte iz izbora pa s pridom izkoriščam in delim naprej. Pač hobi... svetladom

neznan uporabnik

23. mar 2002 20:32

Kje ste zdaj zasedenci ? Gremo na plano ! Vreme je že toplo. Kje ga bomo srali kot že dolgo ne ? marjan zajc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti