Srečanje kulinarične slovenije

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

20. feb 2002 17:13

Kresimir najbrz misli na koordinatorja-ne prostovoljca! Predlagam nove Forume za izvedbo piknika ali zbora KulSlo! 1. Kje in kdaj je piknik-zbor? Tukaj se prijavijo prostovoljci. Izvrsimo selekcijo s pomocjo koordinatorja! 2. Prijavnica: na tem Forumu se prijavijo vsi, prostovoljci in ostali udelezenci. Dogovorimo se za prispevek v denarju. Le ta se doloci iz stroskov nakupa surovin pripravljenih jedi iz kotla oz. rostilja in nabavljenih pijac (glej Forum st.3)! Vabila za piknik bodo dobili tisti, ki bodo vplacali prispevek najkasneje 15. dni pred piknikom. 3. Kaj se bo jedlo in pilo? Kaksne jedi iz kotla oz. na rostilju, ter kolicine. Prijavijo se prostovoljci-kuharcki in izvrsimo selekcijo s pomocjo koordinatorja. Za pijace se tudi tukaj zmenimo. Za koordinatorja predlagam Kresimirja! Tak je moj predlog! Lep pozdrav vsem Henri Henri Ratej

kresimir  

član od: 25.1.2002

sporočila: 180

20. feb 2002 18:00

Ne,ne.Krešimir misli na gostnski obrat s strežbo in kuhinjo.Težko se bom odločil v varianto za piknik! lp.

neznan uporabnik

20. feb 2002 22:08

Pozdravljeni ! Pozabimo na Krešimirja. Ta ni za piknik. Nekateri se raje stiskajo v kakem skritem kotu gostilne in čakajo, da mu vse prinesejo k riti in od tam tudi vse odnesejo. Kaj hočemo. Jaz sem tudi za Marinkin predlog. Se kar javim za peko čevapčičev. Imam namreč odličen sarajevski recept. Še iz Juge. Pa tudi kotla se ne bi branil. Kuha se lahko tudi na plinski gorilec, je bolj praktično. Henri bi bil taprav za komplicirat. Matevž bi rekel (komaj si zapomnim) :"Nč ni zihr, ampak uštekam pa ful !" Se pa s Henrijem v principu kar strinjam. Dejmo fantje, pa punce tudi, jasno !!! Murko Franc

hetero  

član od: 3.10.2001

sporočila: 273

21. feb 2002 6:30

Murko, ti bi nas lahko potem,po pikniku na voz nakladal, ker znaš tako dobro nakladat....... Herman Teron

neznan uporabnik

21. feb 2002 11:56

Prijatelji! Upam, da se res dobimo na srečanju. In rad bi vas razveselil s svojimi štorijami, ki jih je obilo. Zabaval vas bom s svojimi recitali in prozo. Verjamem pa, da bo g.Murko sestavil ansambel "VETROVI IZ VSEH FANTOV." V pričakovanju, da objavite datum in lokacijo, vas pozdravlja Mile - med prijatelji Mile Nakladač.

svetladom  

član od: 30.1.2002

sporočila: 49

27. feb 2002 21:08

Dobra ideja to, s piknikom. Sem za.Da bi nosili kaj s seboj je bolj nerodno za tiste bolj od daleč, razen morda kakšne dobre kapljice v hladilni skrinji ali kruha - seveda pečenega doma, če gre. Morda kakšno pecivo ...sicer pa tisto s kotli in kuhanjem na prostem ni napačno. Vsekakor sem za. Sem na liniji! svetladom

neznan uporabnik

27. feb 2002 22:27

Tako se govori ! marjan zajc

sycia  

član od: 4.12.2001

sporočila: 139

27. feb 2002 23:37

Jst sm tud zraven! A bo treba kej jest Sycia

Blondinka  

član od: 21.1.2002

sporočila: 15

28. feb 2002 10:03

Hojla, tole pa postaja zabavno! Čisto v stilu "Slovencev"! Dobro, da ste se začeli dogovarjati že sedaj, ko še ni "ta pravega vremena", ker iz lastnih izkušenj vem, da bo trajajlo in trajalo in trajalo.... Mislim, da bo moral nekdo prevzeti konkretno iniciativo, sicer verjetno ne bo nič iz tega. G. Jernej ima po svoje prav, nikoli ne moreš ustreči vsem in se vsem prilagoditi! Imam pa predlog, naj g. Jernej naredi anketo v smislu: kdo je za piknik, kdo za gostilno, predlogi za lokacijo, termin itd. Približno tako, kot se pojavljajo ankete na drugo temo! Mislim, da bo zabavno! Čeprav sem "nova" na teh straneh, pa mi je ideja silno všeč in sem "za", kjerkoli in kdajkoli. Tako ali tako se Slovenci zelo malo družimo! Kar se pa šefof tiče, kakšen šef pa je to, če ne zna sprejeti z dobro voljo tudi kakšne pikre na svoj račun! Pozdravček Blondinka P.S. že novačim za sponzorje!!!

neznan uporabnik

28. feb 2002 19:05

Za piknik imam konkreten predlog, in sicer v Kamniški Bistrici, kjer oddajajo prostor z vsem pripadajočim. Predlagam, da Kulinarika organizira konkretno prijavnico na svoji strani. To zna Bojan. Predlagam, da recimo en kotel golaža časti Kulinarika. Bi se spodobilo. Promocija, ki preraste v tradicijo. TV, revije,...? Ostali kuharji se izberejo iz prijav za kuharja. Kdor se ne prijavi za kuharja, prijavnica velja za gosta. Enostavno ! Kuhali bi vsak po svoji lastni izbiri. Lahko bi stvar tudi ocenjevali. Recimo. Skratka obetavno. Sem za to, da se izvede anketa "za piknik" in "za gostilno", potem bomo pa videli kako in kaj. Sem pa tudi za to, da se čalni Kulinarike izkažejo s svojimi prispevki. Je res bolj dinamično. To so moji predlogi. Boris Fedor Kopitnik

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti