31. okt 2011 20:13
Datum zagovora diplome je pa ja zadeva, ki se ne prestavlja. Pa saj veš toliko in toliko časa naprej. Kot ti pišeš, oprosti, se mi zdi, kot da bi šola (ali gre celo za fakulteto?) morala tebi neko uslugo delat? Veš, draga študentka, kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor. In kakšen je tvoj, da ti datum in ura ne ustrezata? November, promet in slabo vreme? Ja potem pa dan prej v kraj, kjer boš diplomo opravljala, kot so ti že napisale predhodnice. Jaz sem samo še nekaj svojih misli dodala. In naj sklenem s še eno: da se bojim diplomirancev, ki razmišljajo na ta način. Ko vedo tedne v naprej, kdaj je zagovor nečesa tako življenjsko pomembnega, kot je diploma, pa bi ga zaradi vrmena in ure prestavljali??? O tem, da bi dan prej šli v kraj, pa niti ne pomisli? Če pa je kraj tako nekje blizu, da prenočišče nima smisla, ja potem pa ob treh zjutraj pot pod noge, ne bo druge.
Ne vem, morda pa ti bodo glede ure v referatu šli na roko - lepa beseda lepo mesto najde, pravijo, pa jim pojasni,v čem je problem, in se morda celo reši tebi v prid. Vprašat ni greh.
mamamia