Ceca - ali ste morda to vedeli o njej???

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

12. mar 2007 12:18

jaz bi rada "sabotirala" temo, ker drugače bo spet samo kreganje. Pa mi ne rata . A ni to bolj zanimivo kot Ceca?

Aja saj res kje že raste regrat?

jade

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

12. mar 2007 12:39

Jessy6, se strinjam s tabo, ampak takole lahko tečejo misli, če je prvotna tema manj zanimiva... jade, Veri in ostale dekline, ki so sedaj oz. še bodo v bližnji prihodnosti v podobnem položaju kot jaz, pač v tem trenutku zanimajo malce drugačne teme......... Jade, hvala za link. LP katjushka

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

12. mar 2007 12:58

Jaz pa grem zdaj nabirat regrat!!! Marna

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

12. mar 2007 13:18

regrat raste trenutno na vseh gmajnah Slovenije. Zadnjič sem ga nabirala in sem srečala gospo...ful simpatično iz Srbije...tako, da nič nacionalnosti in šovinizma tuki zganjat. Še vedno so mi Srbi, po kulturi, po temperamentu, po humorju, po besedi bližji, kot..... Pa čeprav ne poslušam njihove muzke, jo pa zato moji otroci...le kam gre SLOVENSKA trmoglavost...Martin Krpan, Peter Klepec, Kralj Matjaž.... ej lep dan.... regrat naredim vedno vroč, s špehom, krompirjem zalijem s kisom in pokuham.....še toplo zlijem na regrat Petra 1

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. mar 2007 14:03

jessy, o ceci smo meli že debato ravno pred kratkih, zato smo to temo brez slabe vesti preusmerile:) Svoje mnenje sem tudi tam že na dolgo in široko napisala... Balaševič je pel "oče da se odcepe", preberi celo besedilo, sem ziher, da ti ne bo všeč, pa ma zdaj slovensko državljanstvo, tako da tu se jaz ne grem ne vem kaj... In on je zdaj ful dober, ker se je pač malo prej po vetru obrnil... Ma daj no... Pa nimam nič proti njem, ma par genialnih komadov, pa par totalno degenskih, ampak hočem rečt, da če bi poslušala samo tiste, s katerimi se strinjam v vseh glavnih pogledaih in ki so tudi sicer ok ljudi, si še pol klasikov ne bi upala poslušat... Wagnerja poslušaš? Pa verjetno nisi za koncentracijska taborišča... Srbi imajo narodno zavest in definitivno v povprečju boljšo muziko, živimo pa mi precej boljše... Veri

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

12. mar 2007 14:28

Besedilo v mojem zadnjem postu sem skopirala preprosto zato, ker sem se spomnila, da je na kulinariki odprta tema o Ceci ... mnenje ni moje! Jaz itak vedno pravim: naj počnejo, kakor jim paše ... kdorkoli že. Veri, hvala za link, vendar me zadeva še daleč toliko ne zanima, da bi brala 10 strani o Ceci. jessy6

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

12. mar 2007 14:31

Aja, pa če že želite o regratu: sta mi tast in tašča poslala včeraj regrat, že lepo otrebljen, če ne že tudi opran. Kljub temu, da mi ne gre tako močno v slast, vem, da ima v sebi veliko zdravja, sploh ker je bil nabran v kolikor je možno neokrnjeni naravi. Vidim, da mi bodo vaša mnenja o pripravi le-tega prav prišla, pa četudi so napisana v napačni temi. Dober tek! jessy6

SINEJA  

član od: 22.9.2006

sporočila: 676

12. mar 2007 14:52

Mene pa zanima na katerem koncu Slovenije raste najboljši regrat?Mi delate skomine ,ga bo treba it nabirat. SINEJA

natkas  

član od: 13.10.2003

sporočila: 83

12. mar 2007 15:38

Drage dame! A ne bi za regrat odprle druge teme, kjer bi bil naslov Regrat in ne Ceca!!???????? Nekoga mogoče zelo zanima na kakšne načine se pripravlja regrat in se mu niti ne sanja, da bi to našel po naslovom "Ceca". Lepo prosim, upoštevajte malce preglednost kulinaričnega foruma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti