11. mar 2007 21:09
mi pa regrat pripravimo s krompirjem in slanino ( hamburško slanino narežeš na kocke, jo prepražiš, zaliješ s kisom in pustiš, da prevre-toplo mešanico nato zliješ na regrat, skupaj s krompirjem) DOBER TEK! pat
11. mar 2007 21:09
mi pa regrat pripravimo s krompirjem in slanino ( hamburško slanino narežeš na kocke, jo prepražiš, zaliješ s kisom in pustiš, da prevre-toplo mešanico nato zliješ na regrat, skupaj s krompirjem) DOBER TEK! pat
11. mar 2007 21:24
Ceca in regrat - opasna kombinacija. Drugače mi pa njena muzika ni bog ve kako všeč, mogoče komad ali dva. Regrata pa ne maram, ker ga komaj spravim dol, brez da se mi zaleti. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 11. mar 2007 21:25:35
11. mar 2007 21:25
Ma svetska žena! Ceca in regrat,ste pa našli kombinacijo,ha,ha! Regrat definitivno boljši! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
11. mar 2007 21:26
Marjetka cvetka, sva pa usklajeni z besedami! jessy6
12. mar 2007 6:33
jade
12. mar 2007 8:11
Jade, kaj praviš na prehranjevanje s svežo zelenjavo in sadjem v času dojenja (sploh prve mesece, ko naše male zakladke mučijo kolike). Pri nas imamo ponavadi izzive s to nadlogo. Obožujem regrad in sedaj ne vem ali si ga lahko privoščim ali ne. LP katjushka
12. mar 2007 9:39
Meni so rekli, da probaš in vidiš, če mu ni nič, potem je ok in lahko ješ. Probaš pa najprej čisto malo in vsako hrano posebej, da potem veš, od česa je, če je kaj narobe. Pa fantki so bolj občutljivi na te kolike, baje. Jaz vem, da junija ne bom zdržala samo na kompotih, ko bo tanajbolj krasno sveže najboljše poletno sadje povsod okoli mene... Je pa treba počasi, najprej ena breskev, pa če je ok, potem so breskve ok, recimo;) Lastnih izkušenj pa še nimam;) Veri
12. mar 2007 10:52
Kaj jaz vem. Jaz jem vse pa nimamo nobenih problemov. jade
12. mar 2007 11:43
Ej, babnce, odprite si drugo temo, tukaj ne paše tole. Pa še nekaj, prekopirano iz drugega foruma, kjer je ena bejba izrazila svoje mnenje: CITIRAM: Mene pa samo nekaj zanima...kako tisti, ki ste Slovenci lahko hodite na cecine koncerte...glede na to, da je med vojno v beogradu javno pela pesem katere del se je glasil BIT ČE MESA KLAT ČEMO SLOVENCE I HRVATE!!! pa folk kje je vaša pamet, to me res zanima...da hodite na koncerte človeka, ki je takega prepričanja??? To je zato, ker Slovencem primanjkuje narodne zavesti! Noben Srb ali Hrvat ne bi hodil na koncerte slovenskega pevca, ki bi imel izjave kot je bila Cecina...200% ne! Ker imajo narodno zavest!!! delno razumem ljudi, ki živijo v Sloveniji in so srpskega rodu in obiskujejo njene koncerte, ampak Slovencev pa enostavno ne razumem!!! pa nimam nič proti srpski glasbi, sploh ne...dobri srpski nardonjaki naredijo super žur, samo Ceca ni le ena od izvajalk turbofolka...je nekaj več...je ženska, ki je bila mnenja, da je treba poklat vse Slovenca...daj zamislite se no...naj vam pamet začne delovat in narodna zavest! To da Slovenci hodite na koncerte Cece je tko kot bi hodili Srbi na koncerte hrvaškega Thompsona...mislim da tam ne najdeš enega Srba!!! Valda je vsak Srb tolk pameten, hvala bogu! Svaka jim čast! Pa nisem čistokrvna Slovenka, in spoštujem vse narode bivše Juge, tako Slovence, Hrvate, Srbe...samo se mi vse bolj zdi, da Slovenci enostavno nimamo pospravljeno v glavi! jessy6Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Marmorni sladoledni sendviči