Me zanima če ima kdo električno metlo (tisto s polnilcem) in kako se obnese .
LP
lelči
Me zanima če ima kdo električno metlo (tisto s polnilcem) in kako se obnese .
LP
lelči
10. mar 2007 22:50
, se ni treba sklanjat. Aki
10. mar 2007 23:11
Oki,samo treba merkat,ker se zdi,da ni prav trdna plastika. ham-njam
11. mar 2007 8:58
Super! vredno nakupa. scoupaletu
11. mar 2007 10:49
Odlična je! JORDI
12. mar 2007 8:30
Mi jo tudi imamo in je ne prodamo vredna vsakega fičnika.
Dodajam še to, da plastika ni tako švoh, pri nas okoli opleta z njo tudi naš dveinpolletnik, pa še ni razpadla.
Loni Makaroni
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 12. mar 2007 08:32:03
12. mar 2007 9:07
Lahko kdo priporoča tip in ime? Tudi mi bi jo imeli....
12. mar 2007 11:25
Swivel sweeper( Tv prodaja ) imamo že dobro leto in smo zelo zadovoljni. Zdaj sem jo še mami kupila v hipermarketu je rdeča. Nismo nič kaj nežni z njo, pa je še taka kot nova. Edino kar jo moramo večkrat čistit, ker imamo dve dolgolaski doma in se lasje zapletajo v krtačo. rrneznan uporabnik
12. mar 2007 12:58
Imam električno metlo, ki sem jo lani kupila v Sparu v akciji in sem zadovoljna z njo. Z navadno metlo se ne da pometati po tepihih in tekačih, z električno metlo pa gre kar v redu. Posebej učinkovito pobira dlake našega psa in mačke. Sem kar zadovoljna z njo. tedi tedi
12. mar 2007 13:05
Pri nas imamo electroluxovo in smo kar zadocoljni. Moti me edino to, da ni prostostoječa. karfiolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Polnjene paprike