Singer samba-šivalni stroj

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

tema odprta - 10. mar 2007 17:15 | ogledi: 3.510 | odgovori: 4

Že nekaj časa iščem "špulco" oz. del, na katerega se navije sukanec, ki ga vstaviš v šivalni stroj (spodnji šiv) za šivalni stroj Singer Samba. Mi lahko kdo pomaga? Ne vem več, na koga se naj obrnem. Sem po netu iskala, kje bi bil pooblaščen serviser, pa nisem našla.

Hvala za vsak namig.

galja

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

10. mar 2007 17:42

Ker ti pac ne morem povedati, kje v Sloveniji dobiti te spulce sem ti nasla tale link, kjer dobis vse informacije glede sivalnih strojev Singer (tudi pooblasceni servis in trgovina). http://www.singer.si/ Jerneja USA

plopsa  

član od: 28.11.2006

sporočila: 441

10. mar 2007 20:24

če nikjer v sloveniji ne najdeš, sem jaz našla eno tukaj pri nas pa ti pošljem po pošti,.... jaz imam en starejši model singerce in v tisti trgovini sem našla vse tudi dodatne špulce,... a je to kak nov model? se ne spoznam toliko, ampak včasih si v btc hala A v kleti točno na sredini dibil kaj za šivalne stroje saj so jih tudi prodajali, čene te pa vsaj malo usmerijo,.. plopsa

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

11. mar 2007 7:35

Obema se najlepše zahvaljujem za pomoč, v TPC Marina ne hodim, se pa skoraj vsak dan vozim mimo, nisem pa vedela, da so tam odprli novo Singer trgovino. Res sem vama zelo hvaležna, upam, da bom dobila, kar iščem, rabila bi tudi igle za šivalni stroj in še kaj, stroj pa je star cca. 15 let. Sicer nisem šivilja, včasih pa pride prav za krajšanje, menjavo zadrg itd... Hvala! galja

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

11. mar 2007 10:01

Galja, v Ljubljani pri WTC-ju je trgovina Singer. Če ne boš dobila, kar rabiš, mi sporoči. Lahko povprašam tam in ti pošljem. stana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti